Odds Malmö FF går till Champions League 2018

Odds Malmö FF går till Champions League 2018

Odds Malmö FF att gå till Champions League

Odds Malmö FF går till CL? Odds Malmö FF att gå till Champions League? Bäst odds på att Malmö FF går till Champions League? Malmö kvalar återigen till Champions League. Man har tagit sig förbi flertalet kvalomgångar och grupspelet närmar sig för det skånska storlaget. Man har gått dit två gånger tidigare och frågan är om man ska göra det en tredje gång? Med tanke på vilka förstärkningar man gjort under sommaren är det inte omöjligt att det blir ett nytt Europaäventyr I denna artikel kommer vi gå igenom oddset på att Malmö FF går till Champions League ser ut.

Odds Malmö FF går till Champions League 2018

Efter att ha haft en väldigt dålig vår har MFF nu kommit igång. Man har köpt in nyförvärv tillsammans med nye tränaren Uwe Rösler. Spelet liknar hur laget spelade under Åge Hareide. Det återstår dock att se om man kan ta sig lika långt. På vägen ställs man mot lag som FC Drita och CFR Cluj och det är inte mycket kvar innan vi kan få se MFF i Champions League. Nu ställs man mot FC Vidi (Videoton) i den tredje omgången. Man må inte vara någon av favoriterna till att vinna Champions League men bara att ta sig till gruppspelet är stort för ett svenskt lag. Så vad är spelbolagens Odds på Malmö FF till Champions League?

Odds på att Malmö FF går till Champions League – Odds Malmö FF går till CL?

Vad är oddset på att Malmö FF går till Champions League? Hur har gå oddset förändrats under turneringens gång? Då MFF gick in i den första kvalomgången har oddsen ändrats ganska mycket. Efter att ha tagit sig ända fram till denna omgång har oddset sänkts en del. Det är något som många sitter och tänker på. För dig som vill tippa på Malmö FF till Champions League har vi tagit fram bästa odds på Malmö FF att gå till Champions League.

Bra odds på att Malmö FF går till Champions League

Det är inte lätt för de svenska lagen att ta sig till gruppspelet. Tidigare år har man ställts mot lag som Dinamo Zagreb och Red Bull Salzburg och det ser ganska ljust ut för Di Himmelsblå i kampen om avancemang. Odds Malmö FF till Champions League är ganska höga. Med tanke på hur formen och spelschemat ser ut kan det bli en rolig höst för Malmö FF.

Så vad är oddset på att Malmö FF går till Champions League? Här går vi igenom hur mycket Malmö FFs odds på att gå till Champions League är och vilka andra spelalternativ som finns för den som vill spela på att Malmö FF går till Champions League 2018.

Med namn som bland annat Markus Rosenberg, Anders Christiansen och Guillermo Molins hade MFF-fansen höga förväntningar. Efter en svar vår har man nu hittat formen. Frågan är om man kan ta sig till gruppspelet även i år. Så hur höga är marknadens odds att Malmö FF går till Champions League? Det är ingen tvekan att det är fransmännen som är favoriter till att lyfta pokalen. I alla fall inte om man ser till vad flera svenska spelbolag och betting sidor tror.

Odds Malmö FF går till CL

Bäst odds på att Malmö FF går till Champions League

I denna artikel har vi samlat ihop Malmö FFs odds i Champions League och hur mycket det ger ifall ditt bet går in. Oddsen är ganska höga om man ser till möjligheten. Det är inte några omöjliga lag som man kan komma att ställas mot och med lite tur kan man ta sig till Gruppspelet.

Odds Malmö FF går till Champions League från olika spelbolag i Sverige

Är du intresserad av att spela på Malmö FF till Champions League? Tror du att Malmö FF går till Champions League och att spela i gruppspelet tre år senare? Då har vi samlat ihop de spelbolag med bäst odds när det kommer till Malmö FF till Champions League.

Bästa odds Malmö FF går till Champions LeagueOdds
Unibet10,00
Bet3659,00
LeoVegas9,50
Betsafe9,00
ComeOn8,00
Betsson9,00
Mobilebet8,00
Nordicbet9,00
Betfair9,50

Malmö FF går till Champions League odds – här är samtliga odds från de största spelbolagen i Sverige på att Malmö FF går till Champions League. Det är ganska höga odds då Malmö FF inte förväntas gå till huvudturneringen. Man har dock väldigt bra möjligheter och det återstår att se om man kan gå hela vägen.

Odds Malmö FF att gå till Champions League

Malmö FFs laguppställning och startelva – går de till Champions League?

Malmö FF har en stark laguppställning och startelva. Speciellt efter sommaren 2018 då man värvade stort. Namn som Christiansen, Antonsson och Guillermo Molins kom in i truppen samtidigt som Uwe Rösler tog över. nedan hittar ni den trupp som MFF kommer att ha under de senare matcherna under kvalet samt ett eventuellt gruppspel i Champions League.

NummerSpelare
Målvakter
27Johan Dahlin
29Fredrik Andersson
30Mathias Nilsson
Försvarare
2Eric Larsson
3Egzon Binaku
4Behrang Safari
17Rasmus Bengtsson
24Lasse Nielsen
26Andreas Vindheim
31Franz Brorsson
40Hugo Andersson
Mittfältare
5Søren Rieks
6Oscar Lewicki
7Fouad Bachirou
8Arnór Ingvi Traustason
14Anders Christiansen
18Romain Gall
20Bonke Innocent
34Pavle Vagic
35Samuel Adrian
38Laorent Shabani
39Felix Konstandeliasz
11Guillermo Molins
Anfallare
9Markus Rosenberg
10Carlos Strandberg
23Marcus Antonsson

Odds Malmö FF går till Champions League 2018

Malmö FFs mesta målskyttar

Säsongen 2018 har varit långt från den bästa för Malmö FF. Man hade den sämsta starten sedan 1999 och låg länge i nedre delen av tabellen. efter sommaren har man dock rykt upp sig och det återstår att se var man hamnar. När det kommer till målskyttet finns där flera namn som kan avgöra. Vi har listat några av de som kan spela en viktig roll för MFF i kvalet.

Markus Rosenberg
Guillermo Molins
Carlos Strandberg
Sören Rieks
Marcus Antonsson

Man har även flertalet mittfältare som kan kliva fram och näta om det skulle behövas. Dessa är dock de som är favoriter till att göra mål.

Odds Malmö FF till Champions League

Marcus Rosenberg – lagets viktigaste spelare

Den spelare som är viktigast för Malmö FF är Markus Rosenberg. Anfallaren har väldigt mycket erfarenhet och ett ledarskap som heter duga. Han står även för viktiga mål och slog till både mot Olympiakos och Shakhtar Donetsk förra gången MFF var i CL-gruppspel. ‘Mackan’ är favoriten hos tränaren Uwe Rösler och under de senaste månaderna har han byggt upp ett bra sammarbete tillsammans med Carlos Strandberg.

Malmö FFs tidigare matcher i Champions League-kvalet

DatumHemmalagBortalagResultat
2018-07-10DritaMalmö FF0-3
2018-07-17Malmö FFDrita2-0
2018-07-24CFR ClujMalmö FF0-1
2018-08-01
Malmö FFCFR Cluj1-1

Mer om odds på att Malmö FF går till Champions League och Champions League 2018

Spela på att Malmö FF att går till Champions League? Förhoppningsvis hittade du något bra odds på att Malmö FF går till Champions League ovan. Här på Silly Season Sverige så har vi försökt lyfta fram de bästa Champions League oddsen. Det finns många marknader att spela på. Speciellt Malmö FF då de är en av favoriterna att vinna Champions League. Du hittar även speltips Champions League på vår sida.

För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Malmö FF Kroatien Champions League-final bör även kolla in Champions League erbjudanden & kampanjer! Läs mer på Europeiska fotbollsförbundets hemsida.

Kolla även in länkar angående Malmö FF Cluj TV Kanal, Malmö FF Cluj på TV, Malmö FF Cluj stream och Malmö FF Cluj live stream.

Är du på jakt efter Malmö FF Vidi TV Kanal och Malmö FF Vidi Vilken Kanal hittar du även allt på Silly Season. Vi har även allt när det kommer Malmö FF Vidi stream och livestream.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply