Odds Djurgården Hammarby – bästa oddsen DIF - Bajen Allsvenskan 2018!
  • Error, no group ID set! Check your syntax!

Odds Djurgården Hammarby – bästa oddsen DIF – Bajen Allsvenskan 2018!

Odds Djurgården Hammarby – bästa oddsen DIF - Bajen Allsvenskan 2018!

Odds Djurgården Hammarby – odds Allsvenskan 2018

Odds Hammarby-Djurgården? Vad är oddset på Djurgården Hammarby – toppmöte i Allsvenskan? Bästa vinnaroddset på Hammarby vs Djurgården – oddset på vinnare av Stockholmsderbyt mellan Hammarby och Djurgården ikväll? Ska du tippa på Hammarby mot Djurgårdensöndag? Ifall du ska oddsa på Hammarby mot Djurgården i Allsvenskan så har du kommit rätt. Få 200% i bonus hos Unibet =>

Odds Hammarby Djurgården

När det kommer till derbyna i Stockholm blir det alltid hett om öronen, både när det kommer till det som händer på planen och det som sker på läktaren. När det kommer till fansen är detta två klubbar som har bland de bästa fansen i Sverige, speciellt Hammarby som år ut och år in vinner den Allsvenska publikligan. När det kommer till det som skett på planen denna säsong är det dock ombytta roller. Djurgården är uppe och slåss med topplagen Malmö FF och IFK Norrköping (6p upp till Peking på andra plats) medan vi hittar Hammarby lite längre ner i tabellen. Det är dock endast tre poäng mellan de båda lagen som ställs öga mot öga mot varandra i helgen. Skulle Hammarby få med sig tre poäng från matchen avlägsnar man DIF från toppstriden, samtidigt som man kommer allt längre upp i tabellen. Djurgården behöver en vinst för att ta in på Norrköping, men då man inte vunnit ett derby på tio år ser det ut att bli svårt. Se matchen här =>

Odds Hammarby - Djurgården - bästa oddset Hammarby vs Djurgården matchen 4:6, Allsvenskan 2017!

Djurgården Hammarby vinnarodds – 1X2 odds

Här är oddsen på vinnare i Djurgården Hammarby på Tele2 Arena:

  • Odds på Hammarby-vinst (1): 2.33
  • Odds på oavgjort (X): 3.35
  • Odds på Djurgården-vinst (2): 3.08
  • Båda lagen gör mål: JA (1.65) NEJ (2.18)
  • Antal mål: över 2,5 mål 1.83 under 2,5 mål 1.98

Senaste oddsen hittar du här = >

Riskfritt spel: 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Odds Djurgården Hammarby Dubbelchans/Halvgardering

Här är dubbelchans/halvgardering i matchen Djurgården Hammarby i Stockholmsderbyt:

  • Odds Dubbelchans/Halvgardering: 1X (1.40) 12 (1.32) X2 (1.65)

Djurgården Hammarby målodds – antal mål & Över /Under 2,5 mål

Kommer både Djurgården och Hammarby att gör mål under matchen? Hur många mål gör Hammarby och Djurgården totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Djurgården Hammarby i den Allsvenska supermatchen:

  • Båda lagen gör mål: JA (1,65) NEJ (2,18)
  • Antal mål: över 2,5 mål 1,83 under 2,5 mål 1,96

Djurgården Hammarby odds målgörare och målskyttar

Tippa målskytt i Djurgården Hammarby-matchen? Här är målskyttarna att tippa i Djurgården Hammarby matchen. Blir det Kadewere, Movisisyan, Djurdjic eller Khalili som gör mål. Här har du oddsen på målgörarna – spelarna som förväntas göra mål under Hammarby vs Djurgården matchen:

Odds Djurgården målskyttar

Odds Tino Kadewere gör mål: 3.00
Odds Yura Movsisyan gör mål: 3.40

Odds Hammarby målskyttar

Odds Nikola Djurdjic gör mål: 2.90
Odds Imad Khalili gör mål: 3.20

Riskfritt spel: 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Odds Djurgården Hammarby resultat

Hammarby spelade 1-1 mot Djurgården? Här ser du vad Hammarby-Djurgården ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid. Här hittar du oddset för olika resultat i Hammarby vs Djurgården matchen:

Odds Hammarby-Djurgården 1-0 : 9.00
Odds Hammarby-Djurgården 1-1 : 6.75
Odds Hammarby-Djurgården 2-1: 9.00
Odds Hammarby-Djurgården 2-2: 13.00
Odds Hammarby-Djurgården 0-1: 11.00
Odds Hammarby-Djurgården 1-2: 11.00

Senaste oddsen hittar du här = >

LIVESPEL + ODDSLIVESPEL + ODDSRISKFRITT SPEL
SPELA HOS LEO VEGAS!
+ 1000 kr i bonus+ 1000 spelkrediter i bonus+ 1000 kr i riskfritt spel
+ 100% i bonus
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Betssonleovegas
Hämta bonus!Hämta bonus!Spela riskfritt!HÄMTA BONUS!

Djurgården Hammarby – odds och erbjudanden

Det finns mycket info när det kommer till odds på Djurgården Hammarby och vilka erbjudanden som gäller när de båda topplagens spelar mot varandra på söndagskvällen. Några av de mest populära spelen som har höga odds är vinst för Bajen (3.50), vinst för Djurgården (2.20) eller att Gustav Engvall gör mål (2,90).

Mellan Stockholmslagen brukar det ofta bli väldigt svängiga matcher, något vi sett under de senaste derbyna. Många av de har blivit målrika vilket är kul gör den neutrala tv-tittaren.

Ifall du ska tippa på att Djurgården vinner mot Hammarby så är oddset 2.20 ggr pengarna och skulle Bajen vinna är det 3.50 ggr pengarna som gäller. Vad sägs om 1000 kr i bonus hos betsafe => och 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Det finns många bonusar som du kan använda på samma gång: 3000 kr hos Comeon=>, 2000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför Hammarbys match mot Djurgården!

Spela och ladda på spelkassan inför Djurgården och Hammarbys match

Stockholmsderbyt är ett optimalt tillfälle att spela samtidigt som man följer sitt favoritlag i en otroligt spännande match. Även om de båda lagen ligger på nionde respektive tionde plats är det ett viktigt möte mellan de båda då man vill visa vilket lag som är bäst i den svenska huvudstaden. Oddsen på att Hammarby vinner derbyt ligger på 3.08 samtidigt som en vinst för DIF ger 2.33 i utdelning om man väljer att satsa på laget som ligger på tionde plats i den allsvenska tabellen. Ett kryss i denna match ger 3.55 i odds, ett resultat som inte är omöjligt med tanke på vilken matchbild som väntar oss på söndagseftermiddagen .

Nedan går vi igenom de olika Hammarby vs Djurgården-oddsen inför Hammarbys match mot Djurgården samt även igenom olika vinnarodds på matchen Djurgården vs Hammarby såsom oddset på en Djurgården-vinst. Du hittar fler odds längre ned.

Djurgården Hammarby odds övrigt spel

Djurgården Hammarby TV? För dig som undrar vilken tid Djurgården Hammarby och vilken kanal Djurgården Hammarby så är det C More Sport / HD och C More Play kl. 15:00, där sändningen startar 14:30. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller toppmötet mellan Hammarby och Djurgården. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Odds Djurgården Hammarby vinnare och Djurgården-Hammarby startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Hammarby-Djurgården.

You must be logged in to post a comment Login