• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bäst i Stockholm allsvenskan 2018 odds? AIK blir bäst i Stockholm Allsvenskan 2018!

Det är extremt viktigt för lagens supportrar att vinna de stora derbymatcherna, då det handlar om stolthet och historia. Att ha spelare som toppar skytteligan och/eller assistligan är också viktiga punkter.

Erbjudande från Betsson: Spela 1000 kronor riskfritt – på din första insättning. Pengarna tillbaka om du inte vinner! Gå in här för ditt riskfria spel =>

Att vinna en derbymatch kan vara lika viktigt som att avsluta högt upp i tabellen för Stockholmslagens del, och då främst för supportrarna, som stöttar sina lag genom vått och torrt. Det finns väldigt mycket prestige i att vinna en derbymatch och det är ingenting som det tas lätt på.

Se bara på läktarna under de stora Stockholmsderbyna, där enorma tifon avlöser varandra, bengalerna flammar och massan av människor talar sitt tydliga språk.

Det kommer att spelas en del derbyn i år också, då alla de tre stora Stockholmsklubbarna spelar i högstadivisionen tillsammans, och det återstår att se vilka klubbar det blir som drar de längsta strån.

Årets första Stockholmsderby spelades redan i omgång 3, den 15 april. Då tar AIK emot Djurgården på Tele2 Arena. Nästa Stockholmsderby kommer redan dagen efter, den 16 april. Då är det dags för Hammarby att välkomna nykomlingarna Brommapojkarna till Tele2 Arena.

Men kan man enbart mäta vem som är bäst genom att kolla på hur de har spelat mot varandra? Många skulle säga att det spelar minst lika stor roll hur de spelar mot övriga lag och därmed hur de placerar sig i tabellen.

Erbjudande från Betsson: Spela 1000 kronor riskfritt – på din första insättning. Pengarna tillbaka om du inte vinner! Gå in här för ditt riskfria spel =>

Bäst i Stockholm allsvenskan 2018 odds AIK blir bäst i Stockholm Allsvenskan 2018!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply