Zlatan stannar i LA Galaxy?

Zlatan stannar i LA Galaxy

Ingen Zlatan till Milan?

Det är den italienska journalisten Carlo Pellegatti som rapporterar att svensken har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 1,5 år.

– Han skrev på för ett och halvt år, sa han enligt Affaritaliani.

Det är inte riktigt klart mellan tidningarna vilken typ av övergång det kommer bli. La Gazzetta dello Sport skriver nämligen att det inte är en permanent övergång det handlar om utan att det blir ett lån. Detta då LA Galaxy inte vill sälja sin storstjärna efter endast en säsong. Zlatan kommer därmed endast, till en början, att endast spelas mellan januari och maj månad i den rödsvarta klubben.

Det hela kan bli en längre tid för Zlatan i Milan. Det om Milan befinner sig i en stabil finansiell situation samtidigt som Zlatan levererar vad man förväntat.

Men verkan stannar trots allt

LÄS MER: Zlatans lön

Trots allt rykten om att Zlatan praktiskt taget varit klart så verkar det nu som om Ibrahimovic fortsätter i LA Galaxy. Hans agent, Mino Raiola, förklarar att han inte har några kommentarer om ärendet till Sportbladet.

Samtidigt förklarar Sky-reporten Michele Crisctitello att det troligtvis inte blir någon flytt från Los Angeles. Det eftersom Zlatans familj trivs bra i den nordamerikanska östkuststaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply