Zlatan lämnar dörren öppen för flytt

Zlatan lämnar dörren öppen för flytt

Zlatan öppnar för Milan-flytt?

Det kan vara dags för en flytt tillbaka till Milano igen. Något som svenske Zlatan Ibrahimovic inte verkar stänga några dörrar för.

För knappt en vecka sedna kom uppgifterna som tillfälligt tog död på flyttryktena. Milans sportchef Leornado berättade om löftet med bland annat LA Galaxy, för att få Zlatan att stanna.

Men nu öppen den svenske anfallaren själv upp, om än en liten springa. Enligt bland annat Sky Sport ska Ibra inte alls utesluta någon flytt än, vilket gör det möjligt med en flytt till AC Milan reda i januari.

Ingen Zlatan – men Fabregas?

SE HÄR: Zlatans lön

Det beror på att Serie A-klubben nu ska ha fått upp ögonen för chansen att värva tre spelare från Chelsea. Det rör sig då om Cesc Fabregas, Tim Cahill samt dansken Andreas Christensen. En affär som då, av logiska anledningar, skulle kunna stoppa Milano-laget från att köpa Zlatan, av ekonomiska prioriteringar och anledningar.

Om den trion kommer att hitta hela vägen till Milano tillsammans är nu tveksamt. Men ryktena om Cesch Fabregas fortsätter dock. Nu återstår det ju dock att se. Kanske blir det Zlatan trots allt?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply