När stänger transferfönstret i England 2020?

När stänger transferfönstret i England 2020?

Då stänger transferfönstret i Premier League – England!

När stänger transferfönstret i England 2020? När öppnar transferfönstret i England? När är Premier Leagues transferfönster 2020? Är du nyfiken på när Chelsea, Manchester City, Liverpool, Manchester United och de andra Premier League-lagen kan köpa och sälja spelare under året.

När det råder Silly Season feber så brukar de flestas ögon riktas mot de större ligorna och Premier League hamnar alltid i rampljuset. Här går vi genom när det transferfönstret öppnar och stänger i England samt vad det innebär när det Engelska transferfönstret öppet.

Engelska transferfönstret datum – fotboll 2020

I England så har man likt resten av fotbollsvärlden två transferfönster, ett transferfönster under vintern och ett transferfönster under sommaren.

Engelska transferfönstret – när öppnar/stänger det i England/Premier League?

Här har du alla datum för det Engelska transferfönstret i fotboll 2020.

När öppnar Engelska transferfönstret i fotboll 2020?

Här ser du när transferfönstret i England öppnar under januari /vintern och under sommaren:

  • Transferfönstret i januari öppnar: 1 januari 2020
  • Transferfönstret under sommaren öppnar: 11 juni 2020

När stänger Engelska transferfönstret i fotboll 2020?

Här ser du när transferfönstret i England stänger vintern och under sommaren:

  • Transferfönstret i januari stänger: 31 januari 2020
  • Transferfönstret under sommaren stänger: 2 september 2020

När stänger transferfönstret i England 2019

När stänger transferfönstret i England?

Transferfönstret sista dag eller dagen då transferfönstret stänger under 2020 är den 31 augusti 2020. Detta datum gäller för alla Premier League-klubbar under det engelska transferfönster 2020. Ifall någon klubb vill köpa eller låna in någon spelare. En övergång måste bli godkänd och spelaren måste registreras innan transferfönstret stänger vilket i England är den 31 augusti kl. 23:59. Deadlinen går ut vid midnatt mellan den 31:a augusti och 1:a september och därefter så är det för sent då det engelska transferfönstret har stängt. Spelare kan dock lämna för andra ligor, så länge andra transferfönster är öppna.

När Deadline-Day infaller på en röd dag så flyttas deadlinen fram en dag. Det var fallet förra året med “Bank Holiday” som inföll samma dag. Då man inte genomför några affärer röda dagar så flyttades Deadline-Day fram en dag.

Lånefönstret – Emergency Loan Window

Lånefönstret (Emergency Loan Window) är den period då Premier League-lagen kan låna ut spelare till klubbar i lägre divisioner i England efter att det vanliga engelska transferfönstret har stängt. Lånefönstret öppnar 9 februari och 9 september. Fönstret stänger 24 mars och 25 november.

Fakta: Då stänger transferfönstret i Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply