När börjar Let’s Dance 2020? Start, datum, TV-tider & premiär 2020!

När börjar Let's Dance 2020? Start, datum, TV-tider & premiär 2020!

Let’s Dance 2020 start & premiär

När börjar Let’s Dance 2020 datum? Let’s Dance 2020 start? Let’s Dance 2020 börjar? Let’s Dance 2020 kanal? Nu är det inte långt kvar tills den tolfte säsongen av TV4:s framgångsrika dansshow Let’s Dance ännu en gång har premiär. Let’s Dance 2020 är en dansshow som TV4 har anordnat sedan över tio år tillbaka och den är omåttligt populär i de svenska hemmen. Se alla vinnarodds här =>

Let’s Dance 2020 börjar på fredag

Premiären av Let’s Dance 2020 börjar på fredag den 22 mars 2020. Då kommer 10 svenska kändisar, tillsammans med deras partners som är professionella dansare, ta sig an utmaningar i form av olika danser som de skall bemästra. Allt eftersom våren utvecklar sig kommer vi att kunna följa deras utveckling och se vem det blir som till sist kniper den mycket åtråvärda röda skon, som är förstapriset i danstävlingen.

Det är tv-profilen Kristin Kaspersen (2.25) och Linnéa Claeson (5.00) som enligt oddsen ligger bäst till för att kamma hem hela tävlingen, men man vet aldrig vad för svängar det kan ta, och det gäller för kändisarna att göra sitt bästa nu.

När börjar Let's Dance 2020

Odds Let’s Dance 2020 – aktuella odds för Let’s Dance

Let’s Dance 2020 odds? Det finns en hel del som är intresserade av att spela på Sveriges mest populära dansshow, då det är mycket spännande att gissa och strategiskt tänka vem det är som kommer att kunna ta sig hela vägen, och vilka som kommer att åka ut i varje omgång. Då kan man välja att lägga ett spel på detta, och se om man kammar hem något.

Oddsen nedan är från 2019 och uppdateras så fort de nya deltagarna är presenterade.

Odds Let’s Dance 2020 vinnare Odds
Kristin Kaspersen 2,25
Linnéa Claeson 5,00
Lance Hedman Graaf 5,75
Magdalena Forsberg 5,75
Robin Bengtsson 5,75
Lagaylia Frazier 14,00
Thomas Ravelli 21,00
Sanna Lundell 31,00
Dan Ekborg 36,00
Freddie Svensson 41,00

Senaste oddsen hittar du här =>

När börjar Let’s Dance 2020 – start Let’s Dance 2020 premiär?

Under varje år, sedan mer än tio år tillbaka, har den mycket folkkära danstävlingen Let’s Dance varit igång. Den prestigefyllda danstävlingen, som i kändiskretsar är en mycket fin eloge att ha vunnit, har med sin humor och sitt simpla upplägg vunnit det svenska folkets hjärtan sedan starten 2006.

Formatet kommer ursprungligen från den brittiska TV-serien Strictly Come Dancing och har sedan dess spritt ut sig i över 42 stycken olika länder, som har gjort sina egna versioner på dansshowen. Det är alltså ett format som går hem i stugorna på ett internationellt plan.

Nu är vi alltså nära ännu en säsongsstart av det svenska succéprogrammet och många har frågat sig när börjar Let’s Dance 2020? Det är en mycket viktig fråga som vi ser till att besvara här, om man är intresserad av att se hur kändisar likt Kristin Kaspersen (2.25), Linnea Claeson (5.00) och Lance Hedman Graaf (5.75) kvalificerar sig i tävlingen.

När börjar Let’s Dance 2020?

Den 22 mars 2020 börjar Let’s Dance 2020, och kommer därefter att sändas varje fredag klockan 20.00. Därmed kan man boka sin plats i soffan vid denna tid för de kommande fredagskvällarna framöver!

När börjar Let's Dance 2020

Vilken kanal visar programmet?

Vart sänds Let’s Dance 2020? Tv-kanal Let’s Dance? Det är många som undrar vart man kommer att kunna kolla på Let’s Dance 2019 under den kommande våren, och det svaret är enkelt. Det är TV4-gruppen som äger rättigheterna till att sända Let’s Dance, och det är på deras kanal TV4 som man kommer att kunna ta del av programmet.

Programledare Let’s Dance 2020

Programledare för det omåttligt populära TV-programmet Let’s Dance kommer att bestå av programledarduon Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Hellenius har varit med som programledare för Let’s Dance sedan programmets början och jobbade först tillsammans med Agneta Sjödin under två säsonger, innan han sedan tillbringade en lång tid framför kamerorna med Jessica Almenäs vid sin sida. I höstas stod det dock klart att Almenäs inte längre skulle jobba kvar, och ersattes då istället av de Paula.

Tidigare vinnare av tävlingen

Let’s Dance hade premiär i Sverige 2006 och sedan dess har 11 succéfyllda säsonger av tävlingen gått på TV. Den framgångsrika dansshowen har lockat tusentals tittare varje vecka och genererat många överraskande resultat.

Många spännande namn dyker upp när man tar en titt på alla Let’s Dance vinnare genom åren! Var med direkt från start i år, och se till att ha koll på deltagarna i årets upplaga, såväl som när programmet sänds varje vecka, och vart.

För att få svar på frågan Vem vinner Let’s Dance så kan det vara mycket intressant att hålla koll på Let’s Dance oddsen, om man är intresserad av att spela.

Läs mer om Lets Dance på TV4.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply