När öppnar transferfönstret i Sverige 2020?

När öppnar transferfönstret i Sverige 2020?

När öppnar transferfönstret i Sverige 2020: allt om det Svenska transferfönstret fotboll 2020!

När öppnar transferfönstret i Sverige 2019?När öppnar transferfönstret i Sverige 2020? När öppnar det svenska transferfönstret i Sverige? När det inte spelas fotboll i vårt avlånga land handlar det nästan alltid om vilka spelare och profiler som de allsvenska klubbarna kommer hämta in. Till skillnad från de andra stora ligorna så sker de stora värvningarna till Allsvenskan under vinterfönstret, av förklarliga skäl.

Sverige inleder sitt ligaspel under våren, detta då de största klubbarna i Europa är näst intill färdigspelade. Så vilka datum är det som gäller när det kommer till övergångsfönster fotboll Sverige?

Svenska transferfönstret öppet datum

När det kommer till transferfönstret i Sverige fungerar det som i alla andra länder, med några undantag. Då Sverige inte spelar sin fotbollssäsong höst-vår utan spelar vår-höst är datumen inte riktigt samma. Detta om man jämför med till exempel England, Spanien eller Tyskland. Då de olika ligorna slutar vid olika tillfällen på året finns det även skillnader när det kommer till när det värvas som störst och mest. När det kommer till Sverige är det nästan alltid under vinterfönstret som man gör de stora köpen och satsningarna, detta då nyförvärven kan ansluta till försäsongsträningen och anpassa sig bättre än när de kommer in mitt under en säsong. När det kommer till de största ligorna i Europa är det tvärt om, då sker oftast de största övergångarna under sommaren.

När öppnar transferfönstret i Sverige? Allsvenskan och Superettan 2019!

När öppnar transferfönstret i Sverige 2020?

Vill du hålla koll på vad som händer? På Silly Season Sverige nu tagit fram alla datum för det svenska transferfönstret i fotboll 2020.

När öppnar svenska transferfönstret i fotboll 2020?

Här ser du när transferfönstret är öppet i Sverige och när transferfönstret öppnar under januari/vintern och under sommaren:

  • Svenska transferfönstret öppet under januari/vintern: öppnar 8 januari 2020
  • Svenska transferfönstret öppet under sommaren: öppnar 15 juli 2020

Här kan du läsa mer om när stänger transferfönstret i Sverige 2020.

Då öppnar och stänger transferfönstret i England och resten av Europa

Här kan du läsa mer om när öppnar transferfönstret i England 2020 och när stänger transferfönstret i England 2020. Läs mer på FIFA.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply