När öppnar transferfönstret i England 2019?

När öppnar transferfönstret i England 2019?

Då öppnar transferfönstret i Premier League – England!

När öppnar transferfönstret i England 2019? När öppnar det engelska transferfönstret? När är Premier Leagues transferfönster 2019 öppet? Är du nyfiken på när Chelsea, Manchester City, Liverpool, Manchester United och de andra Premier League-lagen kan köpa och sälja spelare under året.

England är den liga där inkomsterna är störst och därför är det oftast där som de största köpen görs, i alla fall när det kommer till summorna. Sommaren 2016 gick nämligen Paul Pogba till Manchester United och blev världens dyraste fotbollsspelare, en indikation på var pengarna finns i dagsläget inom den europeiska fotbollen. Det är även därefter som det är mest spännande att följa under månaderna där klubbarna kan köpa och sälja spelare.

I den engelska högstaligan finns flera klubbar med stora ekonomiska muskler som under varje fönstret handlar med spelare för flera hundra miljoner kronor. Det bästa exemplet är Manchester City som värvat för otroliga summor under de senaste åren. Även Chelsea och Manchester United ligger i toppen av klubbarna som spenderat mest och det återstår att se hur mycket de kommer att lägga när det kommer till det kommande transferfönstret.

När öppnar transferfönstret i England 2019?

Engelska transferfönstret datum – fotboll 2019

I England så har man likt resten av fotbollsvärlden två transferfönster, ett transferfönster under vintern och ett transferfönster under sommaren. Det som skiljer är dock datumen, i alla fall om man jämför med bland annat Sverige och flertalet andra ligor. Nedan kommer du få all info som behövs för att göra dig redo för transferfönstret i Premier League 2019.

Engelska transferfönstret – när öppnar det i England/Premier League?

Nedan finner du samtliga datum för när transferfönstret i Premier League öppnar, detta både under vinterfönstret och under den period som inleds på sommaren.

När öppnar Engelska transferfönstret i fotboll 2019?

Här ser du när transferfönstret i England öppnar under januari/vintern och sommaren:

  • Engelska transferfönstret öppet januari/vintern: öppnar 1 januari 2019
  • Engelska transferfönstret öppet sommaren: öppnar 9 juli 2019

Här kan du läsa mer om när stänger transferfönstret i England 2019 och i resten av Europa.

När öppnar transferfönstret i Premier League 2018?

Lånefönstret – Emergency Loan Window

Lånefönstret (Emergency Loan Window) är den period då Premier League-lagen kan låna ut spelare till klubbar i lägre divisioner i England efter att det vanliga engelska transferfönstret har stängt. Lånefönstret öppnar 9 februari och 9 september. Fönstret öppnar 24 mars och 25 november.

När öppnar transferfönstret i England

Det är alltså den 1 januari och 9 juli som gäller för det engelska fönstret. Denna säsong har England dock ändrar sina datum för övergångar. Detta för att inga spelare ska kunna gå emellan två klubbar efter att Premier League börjat.

Då öppnar och stänger transferfönstret i Sverige

Här kan du läsa mer om när öppnar transferfönstret i Sverige 2018 och när stänger transferfönstret i Sverige 2018. Du hittar även info på FIFA.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply