UFC Fight Night Stockholm biljetter & pris? UFC Stockholm 2017 biljettpris!

UFC Fight Night Stockholm biljetter & pris? UFC Stockholm 2017 biljettpris!

UFC Stockholm 2017 priser och biljettinformation

UFC Fight Night Stockholm biljetter & pris? UFC Fight Night Stockholm biljettpris? Redan i februari skrev vi om UFC Stockholm biljetter 2017 men då hade varken biljetter eller biljettpriset eller biljetterna blivit släppt för Alexander Gustafsson nästa match 2017. Nu har biljettpriserna till UFC Stockholm 2017 blivit officiella. och vi kan tala om hur mycket biljetterna till UFC Stockholm kommer att kostar. Se Gustafssons fight mot Glover Teixeira =>

TIPS: vinn biljetter till UFC Stockholm hos Unibet =>

Se UFC Stockholm live på plats

För dig som vill du se UFC Stockholm live på plats så du räkna med att få betala en rejäl slant. Biljettpriset till UFC Fight Night 109 MMAgalan i Stockholm ligger mellan 600 och 2500 kronor beroende på vart du sitta i Ericsson Globe.

Som sagt tidigare så är det söndagen den 28 maj som gäller för fighten och UFC galan i Stockholm. Då är det äntligen dags för UFC att återvända till Stockholm och till Sverige. Lägg det datumet på minnet då det är då UFC Fight Night 109: Gustafsson vs Teixeira äger rum i Globen i Stockholm.

UFC Fight Night Stockholm biljettsläpp

UFC Stockholm 2017 biljettpris - UFC Fight Night Stockholm biljetter & pris! Kommer du gå på galan? Här är datumen för biljettsläpp till UFC galan i Stockholm. Intresset för galan är stort och igår släpptes de sista ordinarie biljetter. Det gäller att hugga till direkt ifall du vill köpa biljetter speciellt ifall du vill gå på UFC galan i Stockholm för se Gustafssons fight live. Är biljetterna slutsålda så kan du allt försöka vinna biljetter till UFC Stockholm hos Unibet =>

Fightclub presale onsdag, 29 mars 2017 kl 10:00

Newsletter presale torsdag, 30 mars 2017 kl 10:00

Ordinarie biljetter fredag, 31 mars 2017 kl 10:00

Åldersgräns UFC Stockholm:

15 år – gäller också i målsmans sällskap.

TIPS: vinn biljetter till UFC Stockholm hos Unibet =>

UFC Fight Night Stockholm matchkort

Just nu är följande sju matcher klara för UFC Fight Night 109 galan i Globen, Stockholm, Sverige. UFC Stockholm matchkortet ser i skrivande stund ut enligt nedan. Två svenskar finns med på matchkortet. Utöver Alexander Gustafsson så är även Jack Hermansson med på kortet.

  • Lätt tungvikt: Alexander Gustafsson vs Glover Teixeira
  • Lätt tungvikt: Volkan Oezdemir vs Misha Cirkunov
  • Mellanvikt: Chris Camozzi vs Trevor Smith
  • Tungvikt: Christian Colombo vs Damian Grabowski
  • Mellanvikt: Jack Hermansson vs Alex Nicholson
  • Lättvikt: Mairbek Taisumov vs Joaquim Silva
  • Bantamvikt: Pedro Munhoz vs Damian Stasiak

UFC Fight Night Stockholm på TV, TV-tider & live stream

UFC Fight Night Stockholm på TV, TV-kanal och live stream? Vem visar UFC Fight Night Stockholm på TV i Sverige? Vilken tid går UFC Fight Night Stockholm? Ännu är inga TV-tider klara, men det blir som vanligt Viaplay Fighting => som visar UFC-galan live på TV genom live streaming.

BÄST UFC-BONUS EXTRA STOR UFC-BONUS UFC LIVE STREAM HD
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 199 kr*
Få 1500 kr i bonus hos Unibet när du spelar på Alexander Gustafssons nästa match + live stream gratis! Få 2000 kr i bonus hos betfair när du bettar på Alexander Gustafssons nästa match Se Alexander Gustafssons nästa match live stream Viaplay UFC
Hämta bonus! Hämta bonus! Se UFC live här!

Alexander Gustafsson vs Glover Teixeira kommer visas live av Viaplay Fighting, men det är oklart ifall det blir ett vanligt event eller PPV-event som vi tittare behöver betala extra för utöver abonnemangsavgiften för Viaplay Fighting =>.

Unibet är en av The Maulers huvudsponsorer och har tidigare visat några av The Maulers fighter gratis genom live streaming på Unibet TV =>. Ingenting är sagt från Unibet men det är nog inte omöjligt att Unibet visar UFC Fight Night Stockholm eller bara The Maulers fight på Unibet TV =>

Annars är det Viaplay Fighting => som gäller och du läsa mer på UFC Viaplay gratis, UFC på TV i Sverige 2017 och UFC Viaplay schema och UFC.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply