Mexikos VM trupp 2018 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Mexikos trupp VM 2018 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Mexiko spelartrupp Fotbolls-VM 2018

Mexikos VM trupp 2018? I turneringen kommer Sverige ställas mot Mexiko, ett lag som får ses som joker i gruppen. Mexiko är favoriter att komma tvåa i gruppen och därmed lämna både Sverige och Sydkorea ute, men det är fullt förståeligt. Man har flera duktiga spelar i de europeiska ligorna och ett bra samspelt lag. Man har många spelare från spanska, portugisiska och italienska ligan i truppen och det kommer bli en svår nöt för blåvitt att knäcka.

Mexikos trupp till Fotbolls-VM har en position som är starkare än någon annan. Man har fyra anfallarex som Sverige måste hålla koll på. Javier Hernández, Carlos Vela, Raúl Jiménez och framför allt Hirving Lozano är lagets anfallare. Den sistnämnda spelaren har precis tagit steget till Europa och har gjort storsuccé. Storklubbar som Liverpool och Arsenal har redan frågan efter Lozano och i klubblaget snittar han drygt ett mål per match. Streama Fotbolls-VM! Klicka här!

Mexikos trupp VM 2018 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Mexikos matcher i VM är precis som Sveriges. Vid lottningen till VM 2018 stod det klart att både lottades in i grupp F. Detta tillsammans med Tyskland och Sydkorea. Matchen mellan Sverige och Mexiko kommer troligen bli den som avgör om Blågult går vidare eller inte. Skulle båda lagen vinna över Sydkorea och förlora mot Tyskland blir resultatet i denna match avgörande.

Om vi vänder blickarna mot odds på VM 2018 ser vi att Mexiko har ganska höga odds. För Mexikos VM trupp 2018 må vara favoriter tillsammans med Tyskland att ta sig vidare från gruppspelet men att vinna hela turneringen är kanske att ta i. Få 1000 kronor riskfritt när du spelar på VM i Ryssland =>

Mexikos VM-trupp 2018

Marknadens spelbolag och betting sidor är överens och har satt odds på hur de tror Mexiko kommer prestera. Här har vi samlat ihop odds på Mexiko i VM 2018.

  • Odds att Mexiko vinner VM (vinnarodds): 51.00

Mexikos VM trupp 2018

Mexikanska VM-truppen 2018 fotboll

VM-grupp: Grupp F
Ranking: 16 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Juan Carlos Osorio

Vi har nu tagit fram den mexikanska VM-truppen. Mexikos VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Mexikos trupp till VM utgörs av spelarna nedan som är Mexikos bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Mexiko:

Här är Mexikos VM trupp 2018

Målvakter
Guillermo Ochoa, Standard Lieja
Alfredro Talavera, Toluca
Jesús Corona, Cruz Azul

Försvarare
Hector Moerno, Real Sociedad
Carlos Salcedo, Eintracht Frankfurt
Hugo Ayala, Tigres
Diego Reyes, Porto FC
Miguel Layún, Sevilla
Jesús Gallardo, Rayados
Edson Álvarez, América

Mittfältare
Héctor Herrera, Porto FC
Rafael Márquez, Atlas
Andrés Guardado, Real Betis
Giovani Dos Santos, LA Galaxy
Jonathan Dos Santos, LA Galaxy
Marco Fabián, Eintracht Frankfurt
Erick Gutiérrez, Pachua

Anfallare
Javier Hernández, West Ham
Raúl Jiménez, Benfica
Oribe Peralta, América
Hirving Lozano, PSV Eindhoven
Carlos Vela, LAFC
Jesús Manuel Corona, Porto FC
Javier Aquino, Tigres

Streama Fotbolls-VM! Klicka här!

Mexikos bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Hirving Lozano: 3 mål

Mexikos fotbolls-VM 2018 trupp: spelarna i Mexikos VM-trupp som kan avgöra VM 2018

Hirving Lozano: Anfallaren har varit ett utropstecken den gångna säsongen. Efter att ha flyttat från hemlandet till Europa för spel i PSV har det blivit väldigt mycket mål. Han jagas redan av några av Premier Leagues största klubbar och detta VM kan vara ett skyltfönster för 22-åringen.

Guillermo Ochoa: Målvakten har inte haft den lättaste perioden i klubblagsspelet det senaste året. I VM 2014 var han dock en av de bästa och man hoppas att det är samma Ocha som kommer visa sig nu. För närvarande spelar han i belgiska Standard Liege.

Hector Moreno: Hector Moreno har spelat i flera olika klubbar och säsongen 2017/2018 är det Roma som gäller. Han är motorn på mexikanarnas mittfält och mycket är upp till honom om Mexiko kommer lyckas i detta mästerskap

Carlos Vela: Anfallaren som tidigare spelat i bland annat Arsenal lämnade i vintras Real Sociedad för spel i amerikanska MLS. Det blev en flytt till Vela till Los Angeles Galaxy. Han tillsammans med Lozano i anfallet kommer bli en av Mexikos VM trupp 2018 absolut viktigaste spelare.

Mexiko VM trupp 2018

Mexikos spelprogram i VM 2018

Mexiko kommer som bekant att spela i Sveriges grupp. Man kommer även spela precis samma som Sveriges matcher. Totalt är det tre matcher det handlar om och varje match spelas på en specifik arena. Slänger man en blick på lottningen av VM 2018 är det för mexikanarna en lottning man är nöjda med. Man må inte kunna ro på Tyskland som ser ut att vinna gruppen. Men man anser att man kommer kunna ta sig vidare via en andraplats, precis vad även flera spelbolag med bäst odds har satt som utgång för grupp F.

Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM kommer även spanjorerna att spelas på tre olika arenor. Ryssland har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Ryssland är olika beroende på var man spelar.

Mexikos VM-matcher i Ryssland

När spelar Mexiko sin första match i VM 2018? Så när spelar Mexiko sina matcher i VM? Mexiko kommer spela ungefär samma datum som Sverige. I VM försöker man få ihop alla matchen från samma grupp för att det ska bli jämt när det kommer till vila och förberedelser. Man inleder gruppspelet den 17 juni då man ställs mot Tyskland. Matchen spelas dagen innan Sverige spelat mot Sydkorea. När spelar Mexiko nästa match i VM? Därefter spelar man mot Sydkorea den 23 juni och avslutar med mot Sverige den 27 juni. Det är oklart vem man för möta då det är upp till andra många andra matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Mexiko i sin VM-grupp? Mexiko spelar i VM-gruppen Grupp F. De lag som spelar i Grupp F utöver Mexiko är Sverige, Tyskland och Sydkorea. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2018 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2018

Silly Season hittar du allt om VM i Ryssland 2018. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2018, TV-tider fotbolls-VM 2018 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2018, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2018 arenorna som kommer att användas i Ryssland m.m.

Mexiko VM trupp

Vanliga frågor om Mexikos VM trupp 2018

Har du några frågor kring Mexiko trupp i VM 2018 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Mexikos trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Mexiko och spelarna i det Mexikanska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Mexikos VM-trupp 2018. Det går bland annat att läsa här på Mexikos fotbollsförbunds sajt.

Förutom Mexiko har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Spanien Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2018 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Mexiko vinner Fotbolls-VM 2018.

Mexikos VM trupp 2018

Odds VM 2018 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2018.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018, och inte bara Mexikos VM trupp 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2018? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply