Malmö FFs nya matchtröja 2021

Malmö FFs nya matchtröja

Malmö FF matchtröja 2021

Malmö FF matchtröja? Hur ser Malmö FFs nya matchtröja 2021 ut? De regerande mästarna Malmö FF presenterade den 27 mats sin nya matchtröja. Man kommer att använda den i Allsvenskan 2021 och man ändrar inte mycket från föregående år. Man har den klassiska himmelsblåa tröjan samtidigt som man fortsätter med samma huvudsponsor som den gångna säsongen. En annan skillnad är att man från och med denna säsong har två stjärnor på bröstet. Detta då man tog sin 20:e ligatitel i Allsvenskan 2017.

MFFs nya matchtröjor är nu presenterade och här ser nu hur de nya matchställen kommer att se ut. Man har valt att presentera tröjan ganska sent jämfört med andra lag och det har inte funnits någon som läckt ut tröjdesignen tidigare. Precis som den gångna säsongen har Malmö FF fortsatt Volkswagen som tröjsponsoravtal och hur Malmö FFs nya fotbollströjor kommer att se ut ser ni nedan.

Malmö FF matchtröjor 2021

Malmö FF matchtröja? Malmö FFs nya matchtröja för 2021 presenterades den 27 mars och och det är Markus Rosenberg som är frontfigur när det kommer till matchstället. Även Fuad Bachirou finns med när den skånska storklubben presenterar sin tröja. Det är alltså så här Malmö FFs nya matchställ kommer se ut när Allsvenska-säsongen startar i april månad.

Det är det tyska tröjmärket Puma som producerar Malmö FFs matchtröjor för den kommande säsongen. Malmö FFs nya sponsor är den den tyska biltillverkaren Volkswagen.

Malmö FF matchställ 2021

Volkswagen sponsrar Malmö FF kommer att sponsra Malmö FF under de fem kommande åren. Volkswagen och Malmö FF är inte med på listan över världens dyraste sponsoravtal – speciellt då vi inte har några uppgifter om hur mycket Malmö FF får från sin tröjsponsor.

Se ifall Malmö FFs matchtröjor är bland de snyggaste matchställen eller fulaste matchtröjorna under säsongen 2021.

När du har sett Malmö FFs nya matchställ så skulle vi uppskatta ifall du lämnade en liten kommentar. Vad tycker du om Malmö FFs nya Puma-ställ som laget kommer att bära under säsongen 2021? Är matchstället snyggt?

Malmö FF hemmaställ 2021

Enligt uppgifter som läckts ut så är nedanstående Malmö FFs nya hemmatröjor 2021. Tröjan har tröjsponsorn Volkswagen med och tröjtillverkaren Puma synligt på bröstet. När det kommer till denna säsong har Malmö FF matchtröja som inte bara är till för denna säsong.

Matchstället kommer nämligen vara Malmö FFs speltröja under de kommande fem säsongerna. MFF kommer alltså inte byta tröja förrän 2022. Denna är väldigt stilren med färger grönt och vitt och inte så mycket mer. Puma har lyckats när de tog fram tröjan

Om inte annat framgår så är samtliga bilder från Malmö FF, Unisport eller Sportamore.

Bachirou med Malmö FFs tröja Rosenberg med matchtröjan
Malmö FF matchtröja  Malmö FF matchställ

Foto: MFF.se

Köp Malmö FF hemmatröja online på nätet hos Unisport eller Sportamore.

Här presenterar Malmö FF hemmatröjan

Några andra sevärda listor relaterade till matchtröjor:

Malmö FF bortaställ 2021

När det kommer till de tröjor som Malmö FF kommer använda på bortaplan i Allsvenskan 2021 är det hela klart. Man har valt att köra vidare på den mörkblåa tröjan man hade under 2017 års säsong, en tröja som var omtyckt av de himmelsblåa fansen. Även här får vi se Volkswagen som dräktsponsor på skåningarnas tröja.

Malmö FF bortaställ Bengtsson med bortatröjan
Malmö FF bortatröja Malmö FF bortatröja

Foto: MFF.se

Köp Malmö FF bortatröja online på nätet hos Unisport eller Sportamore.

Här presenterar Malmö FF bortatröjan

Köpa matchtröja Malmö FF 2021

Nu kan du köpa Malmö FFs nya fotbollströja online. Just nu går det inte att köpa någon Malmö FF matchtröja 2021 då klubben ännu inte lagt upp tröjorna till försäljning på deras officiella hemsida.

När detta är gjort så kan kommer du även att kunna köpa Malmö FFs nya matchtröja 2021 billigt på nätet hos Unisport och Sportamore som är två av Skandinaviens största sportbutiker med ett stort utbud av fotbollskläderfotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Malmö FF matchtröja billigt på nätet

Ifall du vill köpa Malmö FFs nya matchtröja billigt så rekommenderar vi att du besöker UnisportSportamore eller MFFs officiella shop.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365