Hammarbys nya matchtröja 2018

Hammarbys nya matchtröja

Hammarby matchtröja 2018

Hammarby matchtröja? Hur ser Hammarbys nya matchtröja 2018 ut? Snart drar Allsvenskan igång och inför den Allsvenska-säsongen brukar många Hammarby-fans som vill veta hur Bajens nya matchtröjor kommer att se ut. Som vanligt så brukar läcker bilder ut på hur de nya matchställen kommer att se ut.

I många fall är det laget och tröjtillverkarna som läcker ut dessa för ta tempen på fansen. Denna gång är det Hammarby själva som gått ut med sitt nya tröjsponsoravtal och hur Hammarbys nya fotbollströjor kommer att se ut.

Hammarby matchtröjor 2018

Hammarby matchtröja? Hammarbys nya matchtröja för 2018 och nya tröjsponsor presenterades den 22 mars 2018 på Bajens hemsida. Det är alltså så här Hammarbys nya matchställ kommer se ut när Allsvenska-säsongen startar i vår.

Det är det tyska tröjmärket Puma som producerar Hammarbys matchtröjor för den kommande säsongen. Hammarbys nya sponsor är den svenska tillverkaren av arbetskläder Jobman Workwear.

Hammarby matchställ 2018

Jobman Workwear sponsrar Hammarby kommer att sponsra Hammarby under de fem kommande åren. Jobman Workwear och Hammarby är inte med på listan över världens dyraste sponsoravtal – speciellt då vi inte har några uppgifter om hur mycket Hammarby får från sin tröjsponsor.

Se ifall Hammarbys matchtröjor är bland de snyggaste matchställen eller fulaste matchtröjorna under säsongen 2018.

När du har sett Hammarbys nya matchställ så skulle vi uppskatta ifall du lämnade en liten kommentar. Vad tycker du om Hammarbys nya Puma-ställ som laget kommer att bära under säsongen 2018? Är matchstället snyggt?

Hammarby matchtröja

Hammarby hemmaställ 2018

Enligt uppgifter som läckts ut så är nedanstående Hammarbys nya hemmatröjor 2018. Tröjan har tröjsponsorn Jobman Workwear med och tröjtillverkaren Puma synligt på bröstet. När det kommer till denna säsong har Hammarby matchtröja som inte bara är till för denna säsong.

Matchstället kommer nämligen vara Hammarbys speltröja under de kommande fem säsongerna. Bajen kommer alltså inte byta tröja förrän 2022. Denna är väldigt stilren med färger grönt och vitt och inte så mycket mer. Puma har lyckats när de tog fram tröjan

Om inte annat framgår så är samtliga bilder från Hammarby, Unisport eller Sportamore.

Hammarby hemmaställ 2018 Hamad med matchtröjan 2018
Hammarby Matchtröja 2018  Hammarby Matchtröja

Köp Hammarby hemmatröja online på nätet hos Unisport eller Sportamore.

Några andra sevärda listor relaterade till matchtröjor:

Hammarby bortaställ 2018

Inga bilder har släppts på bortaställen så vi har inga bilder på hur Hammarbys nya bortatröjor 2018 ser ut. Dock har vi bilder på hur  Hammarbys bortatröjor 2017 ser ut och vi kommer att uppdatera med nya bilder så fort de släpps.

Hammarbys bortaställ 2018, sponsrat av Jobman Workwear med Puma som tröjleverantör. Puma har verkligen lyckats med bortastället denna gången. Tröjan är grå med gula linjer och som ni ser är det väldigt stilren.

Hammarby bortaställ 2018 Spelare med bortatröjan
Hammarby bortatröja 2018 Hammarby bortatröja 2018

Köp Hammarby bortatröja online på nätet hos Unisport eller Sportamore.

Hammarby målvaktströja 2018 – Orange

Inga bilder har släppts på bortaställen så vi har inga bilder på hur Hammarbys nya målvaktströjor 2018 ser ut. Dock har vi bilder på hur Hammarbys målvaktströjor 2017 ser ut och vi kommer att uppdatera med nya bilder så fort de släpps.

Hammarby målvaktsställ 2018 är oranget och kommer även där att finnas Jobman Workwear-loggan. Tröjan är framtagen är Puma och Hammarbys nya målvaktströja 2018 är endast i en färg. Det är alltså denna tröja som Johan Wiland och Benny Lekström kommer att bära under året. Till skillnad från loggan på bilden kommer Jobman-loggan att ha en orange bakgrund.

Hammarbys nya matchtröja 2018

Köp Hammarby målvaktströja online på nätet hos Unisport eller Sportamore.

Köpa matchtröja Hammarby 2018

Nu kan du köpa Hammarbys nya fotbollströja online. Just nu går det inte att köpa någon Hammarby matchtröja 2018 då klubben ännu inte lagt upp tröjorna till försäljning på deras officiella hemsida.

När detta är gjort så kan kommer du även att kunna köpa Hammarbys nya matchtröja 2018 billigt på nätet hos Unisport och Sportamore som är två av Skandinaviens största sportbutiker med ett stort utbud av fotbollskläderfotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Hammarby matchtröja billigt på nätet

Ifall du vill köpa Hammarbys nya matchtröja billigt så rekommenderar vi att du besöker UnisportSportamore eller Bajens officiella shop.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply