Marockos VM trupp 2018 – marockanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Marockos spelartrupp Fotbolls-VM 2018

Marockos trupp VM 2018? Marocko trupp VM 2018? Det är dags för att gå igenom ett nytt land som spelar i VM 2018. Vi vänder blickarna mot grupp B där vi hittar Marocko trupp i VM 2018. Marocko är ett land som rent historiskt sätt inte varit på toppen av fotbollspiramiden. Man har dock flera bra och stora spelare i truppen, något som gjort att man tagit sig till VM 2018 i Ryssland. Vi hittar spelare som Yassine Bounou från Girona och Mehdi Benatia från Juventus. Även Nordin Amrabat från Leganés är ett av de större namnen. Dessa två är några av de som ska bära laget på sina axlar i VM 2018.

Den marockanska VM truppen har ingen lätt uppgift framför sig. Man ställs mot Spanien, Portugal och Iran. Att ta en av de två första platserna i gruppen känns väldigt svårt även Portugal kan vara ett osäkert kort. Streama fotbolls-VM gratis! Klicka här!

Marockos trupp VM 2018

Marockos trupp till Fotbolls-VM kan vara en överraskning. Man må inte ha speciellt många namnkunniga spelare. Dock spelar man bra som ett lag, likt Algeriet för några år sedan. Man har en bra mix av spelare från Serie A och La Liga där Benatia är det största namnet. Marockos matcher i VM 2018 kommer bli otroligt svåra. Som vi tidigare nämnt har man en svår grupp. Detta samtidigt som nivån på lagen skiljer ganska mycket. Man kan dock vara en outsider i turneringen. Kanske inte för att vinna hela turneringen, men i alla fall för att knipa andraplatsen bakom Spanien.

Tittar vi på Marockos odds i VM 2018 är man långt ifrån favoriter att ta hem guldet.. Det återstår att se hur man klarar sig både med och utan sin superstjärna, Mo Salah. Få 1000 kronor riskfritt när du spelar på VM i Ryssland =>

Marockos VM-trupp 2018

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Marockos VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. La Roja är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Marocko i VM 2018.

  • Odds att Marocko vinner VM (vinnarodds): 151.00
  • Odds att Marocko går vidare från gruppen: 2.75
  • Odds att Marocko vinner gruppen: 2.50
  • Odds att Marocko kommer sist i gruppen: 4.50

Marocko trupp VM 2018

Marockanska VM-truppen 2018 fotboll

VM-grupp: Grupp B
Ranking: 42 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Herve Renard

Marockos trupp VM 2018? Nedan hittar ni samtliga namn som finns med i den marockanska VM-truppen. Marockos VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Marockos trupp till VM utgörs av spelarna nedan. Dessa är även Marockos bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Marocko. Streama fotbolls-VM gratis! Klicka här!

Marockos trupp VM 2018

Målvakter
Mounir El Kajoui (Numancia)
Yassine Bounou (Girona)
Ahmad Reda Tagnaouti (Ittihad Tanger)

Försvarare
Mehdi Benatia (Juventus)
Romain Saiss (Wolves)
Manuel Da Costa (Basaksehir)
Badr Benoun (Raja Casablanca)
Nabil Dirar (Fenerbahce)
Achraf Hakimi (Real Madrid)
Hamza Mendyl (LOSC)

Mittfältare
M’barek Boussoufa (Al Jazira)
Karim El Ahmadi (Feyenoord)
Youssef Ait Bennasser (Caen)
Sofyan Amrabat (Feyenoord)
Younes Belhanda (Galatasaray)
Faycal Fajr (Getafe)
Amine Harit (Schalke 04)

Anfallare
Khalid Boutaib (Malatyaspor)
Aziz Bouhaddouz (Saint Pauli)
Ayoub El Kaabi (Renaissance Berkane)
Nordin Amrabat (Leganes)
Mehdi Carcela (Standard de Liege)
Hakim Ziyech (Ajax)

Marocko VM trupp 2018

Marockos bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Nordin Amrabat

Fler information om Fotbolls VM samt Marocko hittar du på den marockanska fotbollsförbundets hemsida.

Marockos fotbolls-VM 2018 trupp: spelarna i Marockos VM-trupp som kan avgöra VM 2018

Nordin Amrabat: Anfallaren håller dagligen till i Leganés i den spanska ligan. Laget från utkanterna av Madrid tog sig upp till La Liga för ett par säsonger sedan. Amrabat är en av lagets mer kända fotbollsspelare. Det är han som ska göra målen längst fram för sitt land.

Khalid Boutaïb: Vann den interna skytteligan i kvalet med fyra mål på fyra matcher. Kommer bli väldigt viktig för lagets offensiv.

Mehdi Benatia: Är det största namnet i truppen. Försvararen har bland annat representerat både Bayern Munchen och Juventus. Det är han som ska hålla ihop både försvaret och hela laget. Streama fotbolls-VM gratis! Klicka här!

Marockos spelprogram i VM 2018

Det var nog inte många som drog på smilgroparna i Marocko när lottningen kom. Man må komma att spela två väldigt heta matcher mot Spanien och Portugal. Chanserna att ta sig vidare från gruppen är dock inte lika stora. Det känns dock som det fanns en viss optimism när lottningen av VM 2018 avgjordes. Matchen mot Iran blir helt avgörande för om vem som ska ha en chans på andraplatsen. Därefter gäller det dock att vinna och/eller ta poäng i matcherna mot Spanien och Portugal

Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM har Marocko samma upplägg. Det nordafrikanska landet kommer spela sina tre matcher på olika arenor. Världlandet Ryssland har valt att sprida ut mästerskapet på elva städer där man har totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Ryssland är olika beroende på var man spelar.

VM Trupp 2018 Marocko

Marockos VM-matcher i Ryssland

När spelar Marockos sin första match i VM 2018? Marockos första match spelar man mot Iran den 15 juni med start klockan 17:00. När spelar Marockos nästa match i VM? Därefter den 20 juni mot Portugal. Den tredje och sista gruppspelsmatchen är mot Spanien och spelas den 25 juni.Det är oklart vem man för möta i nästa runda. Detta då det ska spelas många matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Marockos i sin VM-grupp? Marockos spelar i VM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Marocko är Spanien, Portugal och Iran. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2018 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2018

Silly Season hittar du allt om VM i Ryssland 2018. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2018, TV-tider fotbolls-VM 2018 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2018, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2018 arenorna som kommer att användas i Ryssland m.m.

Marockanska truppen Fotbolls VM

Vanliga frågor om Marockos trupp VM 2018

Har du några frågor kring Marockos trupp i VM 2018 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Marockos trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Marockos och spelarna i det marockanska landslaget. 

Förutom Marockos har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2018 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Marockos vinner Fotbolls-VM 2018.

Marockos trupp VM 2018

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018, och inte bara Marockos trupp VM 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2018? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018.

Det är många som vill veta allt om VM 2018. Något av det mest intressanta är spelartrupperna. Storfavoriterna Spanien, Frankrike, Tyskland, Brasilien och Argentina har alla släppts sina trupper. Underdogen Island har plockat ut sina spelare samtidigt som Danmark valt sina 23 som åker med till Ryssland. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply