Malmö FF Chelsea startelva, laguppställning & H2H statistik – Champions League!

Malmö FF Chelsea startelva, laguppställning & H2H statistik – Champions League!

Malmö FF Chelsea startelva, laguppställning, H2H & startelvor inför matchen på onsdag den 2 november 2021

Malmö FF Chelsea startelva? Malmö FF Chelsea laguppställning, startelva, H2H statistik & odds inför Malmö FF Chelsea i Champions League 2021 den 2 november 2021! Malmö FF mot Chelsea statistik inför ikväll? Streama matchen här!

Hur ser de förväntade startelvorna ut inför mötet mellan Malmö FF – Chelsea? Vad väljer Malmö FF och Chelsea för laguppställning inför matchen? Hur ser Head-to-Head statistiken ut mellan Malmö FF mot Chelsea inför matchen? Vem vinner enligt oddset och statistiken? Streama matchen här!

Malmö FF Chelsea startelva, laguppställning & H2H statistik – Champions League!

Malmö FF Chelsea laguppställning, startelva & H2H, 2 november – Champions League 2021

Vi på Silly Season Sverige ser fram emot matchen mellan de båda blåa lagen. För att höja spänningen ytterligare har vi plockat fram oddsen för vem som vinner i denna match. Detta tillsammans med andra populära marknader. Det är gästerna Chelsea som är favoriter som syns direkt på oddsen. Engelsmännen kan dock spela upp med många spelare som normalt sätt inte spelar, något som gör att MFF har en liten chans. Följ och betta på matchen live =>

Speltips Malmö FF Chelsea & odds tips 1X2

Det är inte mycket kvar innan MFF ställs mot Chelsea på Eleda Stadion i Malmö. Detta är en av de största matcherna i svensk fotboll på länge. Här får du se alla oddsen för matchen mellan Malmö FF och Chelsea:

1 X 2
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X2: 16,00 7,50 1,20
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X, 12 & X2 5.10 1,10 1.02
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF CFC
Odds att vinna Champions League 751,00 5,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,32 1,58
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,33 1,61

Malmö FF – Chelsea laguppställning inför stormötet på Stadion

Alla matcher i Champions League är intressanta. Det blir alltid stor uppståndelse när svenska lag spelar i Europa och nu är det dags för MFF mot Chelsea. Det finns ingen MFF-supporter som inte kommer att se matchen. Även många som inte håller på laget i vanliga fall kommer säkerligen hålla på MFF då det är ett lag från Allsvenskan.

Malmö FF Chelsea startelva & laguppställning (förväntade startelvor)

Malmö FF Chelsea startelvor? Det som vi från Silly Season Sveriges redaktion ska göra är att titta på hur de tänkbara lagen kommer att se ut. Finns det skador? Avstängningar? Eller något annat som är bra att tänka på.

Chelsea är ett lag fullspäckat med stjärnor. Mendy, Thiago Silva, Kai Havertz. Pulisic och Kanté är endast några av de namn som kommer att ställas mot MFF på onsdagskvällen för match. Med svenska mått mätt har Malmö också bra spelare, frågan är hur man klarar sig mot The Blues som spelar i en av världens bästa ligor till vardags.

Malmö FF Chelsea startelva – här är de förväntade startelvorna!

Malmö FF Chelsea startelva? Nedan hittar vi startelvorna för varje lag. De är dock inte bekräftade men det mesta tyder på att det blir dessa 22 spelare som går ut på gräsmattan den 2 november. Det är stjärnspelare på varje position och det återstår att se vem som lyckas dra det längsta strået.

Malmö FF startelva mot Chelsea (förväntad startelva)

Låt oss börja med att titta på vilka spelare som väntas starta för det skånska laget.

Uppdateras

Chelsea startelva mot Malmö FF (förväntad startelva)

Även Chelsea har en förväntad laguppställning. Den tror vi kommer se ut ungefär på det här sättet.

Uppdateras

Malmö FF i Champions League – tidigare matcher

Malmö FF Chelsea head-to-head? Nedan ser ni de tre tidigare matcherna där de båda lagen spelat mot varandra. De båda var i Europa League sextondelsfinal under våren 2019.

Datum Hemmalag Bortalag Resultat
2021-10-20 Chelsea FC Malmö FF 4-0
2019-02-21 Chelsea FC Malmö FF 3-0
2019-02-14 Malmö FF Chelsea FC 1-2

Malmö FF vs Chelsea: Höjdpunkter från första matchen

Här hittar ni höjdpunkterna från det första mötet mellan de båda lagen i Champions League 2019.

Malmö FF Chelsea laguppställning, startelvor, kanal, tid & biljetter

Är du intresserad av att köpa biljetter till Malmö FF – Chelsea? De är tyvärr slutsålda och har du fått en biljett är du lyckligt lottad.

Malmö FF Chelsea Champions League 2021 på TV och live stream

Malmö FF Chelsea vilken kanal? Vilken tid är det som gäller för Malmö FF Chelsea? För dig som tänker ta och titta på matchen på TV eller se den genom live stream så hittar du all info på Malmö FF Chelsea TV kanal och TV tider! För dig som ska se och spela på matchen så bör du ta en titt på odds och speltips. Är du på jakt efter Malmö FF Chelsea live streaming har vi även all info om det.

SBS äger TV-rättigheterna och kommer att sända Champions League på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Champions League matcher på TV och livestream. Du hittar mer info om Malmö FF och Chelsea genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Skytteligan.

Detta var alltså allt när det kommer till MFF mot Chelsea statistikmässigt. Vi har lagt fram allt från startelvor till odds och tidigare matcher. Har du något du vill läsa om? Tipsa oss gärna!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply