Malmö FF Chelsea TV kanal: vilken kanal visar MFF Chelsea, TV-tider?

Malmö FF Chelsea TV kanal: vilken kanal visar MFF Chelsea, TV-tider?

Malmö FF Chelsea TV kanal  – MFF vs CFC TV sändning och tid inför Champions League matchen!

Se Malmö FF Chelsea på TV? Vilken kanal visar MFF Chelsea på TV? Malmö FF Chelsea TV kanal? Vilken kanal sänder Malmö FF Chelsea match på TV idag? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Malmö FF-Chelsea i Champions League på TV ikväll. Streama matchen live här =>

Matchen Malmö FF Chelsea blir otroligt intressant när den drar igång i Skåne. Vinner MFF är det en otrolig bragd. Speciellt med tanke på att den spelas på bortaplan för MFFs del – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Malmö FF Chelsea? Streama matchen här!

Malmö FF Chelsea TV kanal

Malmö FF Chelsea TV kanal? Vilka sänder Malmö FF Chelsea i Champions League på TV? När spelar Malmö FF Chelsea i Champions League? Vilka visar matchen mellan Malmö FF och Chelsea i Champions League på TV? Streama matchen live här =>

1 X 2
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X2: 16,00 7,50 1,20
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X, 12 & X2 5.10 1,10 1.02
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF CFC
Odds att vinna Champions League 751,00 5,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,32 1,58
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,33 1,61

Se Malmö FF Chelsea på TV – TV-kanal, TV-tider & live stream!

Malmö FF Chelsea TV kanal? Silly Season Sverige älskar allt med fotboll. Svenska lag tar sig allt längre och oftare långt i Europaspelet numera och MFF är det mest framgångsrika laget. Skåningarna tog sig till gruppspel i Champions League 2021 efter att ha slagit ut Ludogorets i playoff. Efter att ha förlorat på Stamford Bridge tar MFF nu emot Chelsea hemma på Eleda Stadion.

Malmö FF Chelsea vilken kanal? På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar MFF Chelsea och vem sänder MFF Chelsea? När det är Allsvenskan är det Discovery+ som sitter på sändningsrättigheterna. Detta är dock Champions League och då är det C More som gäller. Där kommer du kunna se Malmö FFs matcher samt uppsnacket och eftersnacket kring samtliga matcher där MFF spelar.

Malmö FF Chelsea TV kanal –  vilken kanal visar MFF Chelsea på TV?

Malmö FF i Champions League är något som många i Sverige gläds över. Därför är intresset stort och många som vill veta vilken kanal som visar Malmö FF Chelsea på TV. Det finns flera spelbolag erbjuder bra odds på matchen och det är framför allt Leo Vegas och betsafe. När det kommer till Malmö FF är det dock oklart om de kommer att visa mötet med Chelsea. När det kommer till MFF – Chelsea sänds den på C More Play som är en betaltjänst.

MFF Chelsea – vilken kanal sänder MFF Chelsea TV sändning

MFF har flera gånger under de senaste åren spelat i Europa. har det inte varit Champions League är det Champions League som gällt. Skåningarna hade det tufft i Champions League men har skördat framgångar i EL. Det hela ger både rutin och pengar till laget och klubben. Under de senaste åren har De himmelsblåa vuxit en hel del de senaste åren. Nu återstår det att se hur det går mot Chelsea.

Malmö FF Chelsea TV kanal: gruppspel i Champions League

Det är många fans från Sverige som kommer att heja på MFF. Självklart har även Chelsea en stor fanbase och det kommer säkerligen vara många mörkblåklädda på plats på Eleda Stadion i Malmö på tisdag.

Malmö FF Chelsea förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. MFF under Jon Dahl Tomasson har en mer eller mindre spikad elva som ser ut enligt nedan.

MFFs startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Chelsea startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Malmö FF-Chelsea TV & odds – för dig som vill tippa på Malmö FF-Chelsea matchen!

Har du i tankarna att lägga ett spel på Malmö FF Chelsea? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband MFFs matcher i Champions League. Inför MFF möte med Chelsea finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Malmö FF Chelsea =>

Om du vill betta på Malmö FF-Chelsea eller någon annan match i Champions League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

1 X 2
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X2: 16,00 7,50 1,20
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X, 12 & X2 5.10 1,10 1.02
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF CFC
Odds att vinna Champions League 751,00 5,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,32 1,58
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,33 1,61

Malmö FF Chelsea Champions League – sändning och tid – 18:45 på C More Play

Vilken kanal visar Malmö FF mot Chelsea? TV-tiden för Malmö FF-Chelsea är på tisdagen den 2 november och matchen börjar kl 18:45. Chelsea Malmö FF sändning och speltid är kl. 18:45 och Malmö FF-Chelsea-matchen sänds på C More Play.

När spelas Malmö FF-Chelsea?

Matchen mellan Malmö FF och Chelsea spelas på tisdag den 2 november klockan 18:45.

Vart spelas Malmö FF-Chelsea?

Malmö FF-Chelsea-matchen spelas på Eleda Stadion i Malmö.

Var sänds Malmö FF-Chelsea?

Malmö FF Chelsea TV kanal? Matchen kommer att visas på C More Play. Sändningen startar 18:00.

Finns det biljetter kvar till Malmö FF-Chelsea?

Har du Malmö FF-Chelsea-biljetter? Tillhör du de som lyckades köpa biljetter till Malmö FF-Chelsea-matchen på Stadion? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Ticketmaster eller via hemmalagets webbsida. Kolla även in Malmö FF stream.

You must be logged in to post a comment Login