Malmö FF HJK Helsinki TV kanal: vilken kanal visar MFF Helsinki på TV?

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal: vilken kanal visar MFF Helsinki på TV?

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal TV sändning och tid i Champions League!

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal? Malmö FF HJK Helsinki vilken Kanal? Vilken kanal visar Malmö FF Helsinki? Vilken kanal sänder Malmö FF HJK Helsinki? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Malmö FF-Helsinki i Champions League på TV. Malmö FF vann det första mötet med HJK med 2-1 hemma på Stadion. Nu åker man till den finska huvudstaden för att försöka ta sig vidare till den tredje omgången i CL-kvalet. Matchen spelas den 27 juli. I denna artikel får du all info om att se matchen, det går även att spela på den. Följ matchen live här =>

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal? Vilka sänder Malmö FF HJK Helsinki matchen i Champions League på TV? När spelar Malmö FF HJK Helsinki i Europa? Vilka visar matchen mellan Malmö FF och Helsinki i Champions League på TV? Följ matchen här =>

Här ser ni hur oddsen ser ut inför mötet mellan Malmö FF och HJK Helsinki. Det är ingen överraskning skåningarna är favoriter till att vinna returen då man även vann det första mötet, detta med 2-1. Det må inte ha varit ett övertygande resultat men spelmässigt såg man att MFF var vassare än sina motståndare.

Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

1 X 2
Odds HJK Helsinki Malmö FF 1X2: 3,50 3,40 2,10
1X 12 2X
Odds HJK Malmö FF 1X, 12 & X2 1,68 1,29 1,27
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Lag att gå vidare till nästa runda HJK MFF
4,25 1,18
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,68 2,07
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,89 1,86

Malmö FF HJK Helsinki på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Efter en lite trög start på säsongen ser Malmö FF ut att ha hittat formen, både i Allsvenskan och i Europa. När det kommer till den inhemska ligan ligger man i topp och slåss med Djurgården om titeln. I Europa slog man Riga FC i första omgången och nu har man även vunnit den första matchen mot Helsinki i den andra omgången. Returen återstår dock och det gäller för MFF att hålla tätt för att ta sig vidare.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Malmö FF HJK Helsinki och vem sänder Malmö FF Helsinki? När det är Champions League är det C More som sitter på sändningsrättigheterna till gruppspelet. Det gör man till och med säsongen 2024/2025. När det kommer till att visa MFF mot HJK är det Sportbladet Play som kommer att visa returmatchen. Den första visades på MFF Play Premium. 

vilken kanal visar MFF Helsinki

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal –  vilken kanal visar Malmö FF HJK Helsinki på TV?

Malmö FF i Champions League är väldigt bra för svensk fotboll. Att se ett svenskt lag kvala och ta sig långt i kvalet innebär positiva saker för flertalet sidor. Framför allt för Malmö FF som drar in stora pengar till kassan. Det innebär även att Svenska Fotbollförbundet från in pengar som sedermera delas ut till de andra klubbarna i Allsvenskan. Det ger även svensk fotboll mer rankingpoäng. Frågan är hur långt MFF kan ta sig detta år efter att man vunnit Allsvenskan 2020.

Malmö FF HJK Helsinki – vilken kanal sänder Malmö FF HJK Helsinki TV sändning

På senare år har Malmö FF kvalificerat sig för Champions League vid två tillfällen och Europa League vid flertalet tillfällen. Frågan är om man ska lyckas ta sig till Champions League igen eller om det blir spel i någon av de andra turneringarna som även de erbjuder fina pengar.

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal i Champions League

Det är många fans från Sverige som kommer att heja på MFF. Totalt kommer runt fyra tusen personer vara på plats för att se Di Dlåe i Europa. För de som inte kan vara på plats brukar det finnas möjlighet att se matchen.

Malmö FF HJK Helsinki förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Frågan är om Jon Dahl Tomasson fortsätter med samma startelva i denna match som man gjorde i bortamatchen mot Riga. Då spelade bland annat Felix Beijmo som ytterback och Eric Larsson som yttermittfältare.

MFFs startelva i senaste kvalmatchen

Dahlin – Larsson, Ahmedhodzic, Nielsen, Knudsen – Beijmo, Lewicki, Innocent, Christiansen, Rieks – Colak

HJK Helsinki startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Malmö FF-Helsinki TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på mötena mellan MFF och Helsinki? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när Malmö FF spelar i Europa. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Malmö FF HJK Helsinki =>

Om du vill betta på Malmö FF-Helsinki eller någon annan match i Champions League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Malmö FF HJK Helsinki TV kanal

Sändning och tid – 18:00

Vilken kanal visar Malmö FF mot HJK Helsinki? TV-tiden för Malmö FF-Helsinki är på tisdag den 27 juli och matchen börjar kl 18:00 svensk tid. Malmö FF vs Helsinki sändning och speltid är kl. 18:00. Det Sportbladet Play som sänder matchen.

När spelas matchen?

Matchen mellan Malmö FF och Helsinki spelas på tisdag den 27 juli 2021 klockan 18:00.

Vart spelas Malmö FF-Helsinki?

Malmö FF-Helsinki-matchen spelas på Bolt Arena i Helsingfors.

Var sänds Malmö FF-Helsinki?

Malmö FF HJK Helsinki på TV? Den första matchen visades på MFF Play Premium. Det står nu klart att Sportbladet Play visar returen i Helsingfors. Sändningen startar i så fall 17:55.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Malmö FF-Helsinki-biljetter? Kolla in hemmalagets hemsida för mer information. Kolla även in Malmö FF stream.

You must be logged in to post a comment Login