Malmö FF Chelsea TV kanal: vilken kanal visar MFF Chelsea, TV-tider?

Malmö FF Chelsea TV-kanal - vilken kanal visar & TV-tider MFF Chelsea FC i Europa League?

Malmö FF Chelsea TV kanal  TV sändning och tid inför 16-delsfinal match i Europa League!

Malmö FF Chelsea TV kanal? Malmö FF Chelsea vilken Kanal? Vilken kanal visar MFF Chelsea? Vilken kanal sänder Malmö FF Chelsea? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Malmö FF-Chelsea 16-delsfinalmatch i Europa League på TV. Följ och spela på matchen live här =>

Matchen Malmö FF Chelsea blir otroligt intressant. Vinner MFF är det en otrolig bragd. Det första mötet sluttade med förlust, 1-2. MFF spelar nu mot engelska topplaget Chelsea FC på Stamford Bridge – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Malmö FF Chelsea matchen? Följ och spela på matchen här!

Malmö FF Chelsea TV Kanal

Malmö FF Chelsea TV kanal? Vilka sänder Malmö FF Chelsea matchen i Europa League på TV? När spelar Malmö FF Chelsea i Europa? Vilka visar matchen mellan Malmö FF och Chelsea i Europa League på TV? Följ och spela på EL-matchen här =>

1X2
Odds Chelsea vs Malmö FF 1X2:1,187,2015,00
1X122X
Odds Chelsea vs MFF 1X, 12 & X21,011,094,90
Tippa riskfritt spel hos Betsson =>
MFFCFC
Odds att vinna Europa League 2019751,005,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):2,431,53
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1,552,45

Malmö FF Chelsea på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Malmö FF Chelsea Vilken Kanal? Malmö FF Chelsea TV kanal? Silly Season Sverige älskar allt med fotboll. Svenska lag tar sig allt längre och oftare långt i Europaspelet numera och MFF är det mest framgångsrika laget. Skåningarna tog sig till gruppspel 2018 efter att ha misslyckats i Champions League-kvalet.

I Europa League tog man sig vidare som tvåa efter att ha slagit Chelsea i båda matcherna. Lottningen i sextondelsfinalen föll direkt på det engelska storlaget Chelsea. Nu möts man i två matcher där ‘The Blues’ är stora favoriter att gå vidare. Chelsea förlorade matchen inför det första mötet med MFF med hela 6-0. Frågan är hur det går mot Malmö. Det är otroligt häftigt att ett svenskt lag är ute i Europa och spelar. Vi har därför samlat ihop all inför för MFF när det är dags att spela mot engelska Chelsea FC.

Det första mötet slutade 1-2. Frågan är hur det går i returen.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar MFF Chelsea och vem sänder MFF Chelsea? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Detta är dock Europa League och då är det SBS Discovery som gäller. Där kommer du kunna se Malmö FFs matcher samt uppsnacket och eftersnacket kring samtliga matcher där MFF spelar.

Malmö FF Chelsea Vilken Kanal

Malmö FF Chelsea TV kanal –  vilken kanal visar MFF Chelsea på TV?

Malmö FF i Europa League är något som många i Sverige gläds över. Därför är intresset stort och många som vill veta vilken kanal som visar Malmö FF Chelsea på TV. Det finns flera spelbolag erbjuder bra odds på matchen och det är framför allt Leo Vegas och betsafe. När det kommer till Malmö FF är det dock oklart om de kommer att visa mötet med Chelsea. När det kommer till MFF – Chelsea sänds den på Kanal 9 som är en betalkanal. Det år även att streama mötet online.

1000 kr riskfritt spel500% bonus300% bonus200% bonus
BetssonleovegasMobilebetComeOn
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

MFF Chelsea – vilken kanal sänder MFF Chelsea TV sändning

MFF har flera gånger under de senaste åren spelat i Europa. har det inte varit Champions League är det Europa League som gällt. Skåningarna hade det tufft i Champions League men nu har man skördat framgångar i EL. Det hela ger både rutin och pengar till laget och klubben. Under de senaste åren har De himmelsblåa vuxit en hel del de senaste åren. Nu återstår det att se hur det går mot Chelsea. Det första mötet slutade efter en fin himmelsblå insats med förlust, 1-2.

Malmö FF Chelsea TV kanal

Malmö FF Chelsea TV kanal: 16-delsfinamatch i Europa League

Det är många fans från Sverige som kommer att heja på MFF. Självklart har även Chelsea en stor fanbase och det kommer säkerligen vara många mörkblåklädda på plats på Stamford Bridge i London på torsdag.

Malmö FF Chelsea förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. MFF under Uwe Rösler har en mer eller mindre spikad elva som ser ut enligt nedan.

MFFs startelva i senaste matchen

Dahlin, Vindheim, Nielsen, Bengtsson, Safari, Lewicki, Bachirou, Christiansen, Rieks, Rosenberg, Antonsson

Chelsea startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Malmö FF-Chelsea TV & odds – för dig som vill tippa på Malmö FF-Chelsea matchen!

Har du i tankarna att lägga ett spel på Malmö FF Chelsea? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband MFFs matcher i Europa League. Inför MFF möte med Chelsea finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Malmö FF Chelsea =>

Om du vill betta på Malmö FF-Chelsea eller någon annan match i Europa League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

100% bonus500% bonus100% bonus100% bonus
BethardCherrycasino sportBetfairbetsafe
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Malmö FF Chelsea Europa League – sändning och tid – 21:00 på Dplay

Vilken kanal visar Malmö FF mot Chelsea? TV-tiden för Malmö FF-Chelsea är på torsdagen den 14 februari och matchen börjar kl 21:00. Chelsea Malmö FF sändning och speltid är kl. 21:00 och Malmö FF-Chelsea-matchen sänds på Kanal 9.

När spelas Malmö FF-Chelsea?

Matchen mellan Malmö FF och Chelsea spelas på torsdag den 21 februari 2019 klockan 21:00.

Vart spelas Malmö FF-Chelsea?

Malmö FF-Chelsea-matchen spelas på Stamford Bridge i London.

Var sänds Malmö FF-Chelsea?

Malmö FF Chelsea TV kanal? Matchen kommer att visas på Kanal 9 och Dplay.se. Sändningen startar 21:00

Finns det biljetter kvar till Malmö FF-Chelsea?

Har du Malmö FF-Chelsea-biljetter? Tillhör du de som lyckades köpa biljetter till Malmö FF-Chelsea-matchen på Stadion? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Ticketmaster eller via hemmalagets webbsida. Kolla även in Malmö FF stream.

You must be logged in to post a comment Login