Liverpool PSG TV kanal: vilken kanal visar Liverpool Paris Saint Germain på TV?

Liverpool PSG TV kanal: vilken kanal visar Liverpool Paris Saint Germain på TV?

Liverpool PSG TV kanal – så ser du matchen på TV!

Liverpool PSG TV – vilken kanal visar Liverpool PSG på TV? Liverpool PSG vilken kanal? Se Liverpool – PSG live online! Liverpool PSG TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder Liverpool – PSG fotboll på TV? Se Liverpool – PSG på TV? Finns inte möjligheten att se Liverpool – PSG på TV? Då kan du streama den live online. Detta är den andra matchen mellan laget i årets Champions League. Se matchen live här =>

Liverpool PSG TV kanal- vilken kanal visar Liverpool Paris Saint Germain på TV?

Odds PSG – Liverpool 1X2 1 X 2
2,22 3,90 3,15
Förhöjt odds Betfair (1 X 2) ––––
  100.00
Förhöjt odds LeoVegas, omsättningsfritt (1 X 2)
––––
   
     
Odds Liverpool – PSG 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,38 1,28 1,71
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
PSG Liverpool
Odds att vinna Champions League 2018 12,00 14,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,40 2,85
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,48 2,70

Liverpool – PSG TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

Champions League hinner knappt dra igång förrän vi får se en otroligt het match. Det är den gångna säsongens finalister Liverpool som tar sig an Paris Saint-Germain. Engelsmännen förlorade final i turneringen den gångna säsongen och nu är man sugna på revansch. Denna match spelas den 28 november klockan 20:45 och visas på ett gäng TV-kanaler i vårt avlånga land.

Det förväntas vara dessa två lag som gör upp om förstaplatsen. Nu får vi det andra mötet och frågan är vem det blir som drar det längsta strået. Se matchen live här =>

Liverpool PSG TV kanal

Liverpool PSG vilken kanal? Vilken kanal visar Liverpool – PSG? Viasat & Viaplay

Liverpool PSG vilken kanal? Liverpool PSG TV kanal? Liverpool PSG på TV idag? Det var nog inte många som trodde att vi skulle få se en stormatch så här direkt i gruppspelet. Det blev dock Liverpool mot Paris Saint-Germain! Vi har nu samlat ihop all information om vilken kanal som visar Liverpool – PSG matchen på TV.

Är du på jakt efter de bästa oddsen? Då är det Leo Vegas och Mobilebet som är bäst för er. Liverpool (2.28) och PSG (3.10) är höga odds för dessa två storlag. Det brukar bli höga odds när det är en svängig match och denna gång är det inget undantag.

Liverpool – PSG på TV – matchen spelas på Anfield den 28 november 2018 kl. 21:00

Liverpool PSG vilken kanal? Liverpool PSG TV kanal? Vilken kanal sänds Liverpool PSG på? De båda lagen har trupper och startelvor som är väldigt bra. Det hela kommer med största sannolikhet att avgöras på detaljer.

Liverpool PSG vilken kanal – vem visar matchen? Viasat & Viaplay

Liverpool PSG vilken kanal? Liverpool mot PSG i Champions League på TV? Vill ni se matchen på TV? Då är det alltså Viaplay som gäller. Det är de som har Champions Leagues TV rättigheter.

1000 kr riskfritt spel 500% bonus 300% bonus 200% bonus
Betsson leovegas Mobilebet ComeOn
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Se Liverpool PSG på TV: Viaplay direktsänder matchen som enda TV-kanal!

Liverpool PSG vilken kanal? Vilken kanal sänds Liverpools match mot PSG på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Liverpool – PSG 2018. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Liverpool PSG på Anfield.

Kanal 6 Liverpool PSG? Det finns endast ett ställe där du kan se matchen. Det är Viaplay som visar det och det är på Viasat Sport Premium eller deras streamingtjänst som gäller. Streama matchen hos Viaplay här!

Liverpool PSG TV kanal, odds & speltips

Speltips Liverpool PSG? För den som tycker om online betting och vill tippa på att Liverpool eller PSG vinner Champions League 2018 bör nog tänka till några extra gånger här. Vill du till exempel spela med ditt hjärta så bör du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall ditt lag inte kommer att stå som vinnare. Det är Real Madrid som är storfavoriter men man kan inte räkna bort Barcelona eller Liverpool.

betsson alla nya kunder ett 1000 kr riskfritt spel + 500 kr i freebets vilket är bra ifall du spelar med hjärtat. Öppna konto här =>

För dig som kommer att kolla och tippa på Liverpool PSG matchen så finns de bästa oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa betting sidor. Se även odds vinnare Champions League 2018, Champions League 2018 odds, odds tips Champions League 2018 och Champions League 2018 erbjudanden.

Liverpool – PSG resultat, tidigare möten & statistik

Ifall du funderar på att tippa på Liverpool – PSG har vi plockat fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer vi därför att att uppdatera dig med de senaste matcherna på Liverpool – PSG från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Liverpool och Paris Saint-Germain har faktiskt aldrig spelat mot varandra tidigare. Detta då PSG inte alltid vart i Europaspel samtidigt som Liverpool vissa av de senaste åren spelat i Europa League. Nu är det dock dags för de båda att ställas mot varandra.

Chelsea Arsenal på TV

Liverpool PSG TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till Liverpool – PSG? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Liverpool – PSG på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

Liverpool – PSG kanal & arena

Var spelas Liverpool – PSG matchen? Liverpool – PSG kommer att spelas på Parc des Princes i Paris.

Liverpool – PSG TV kanal & matchdatum

När spelas Liverpool – PSG matchen? Liverpool – PSG ska spelas den 28 november 2018.

Liverpool – PSG på TV & speltid
Vilken tid spelas Liverpool – PSG matchen? Liverpool – PSG sparkas igång kl. 21:00. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

100% bonus 500% bonus 100% bonus 100% bonus
Bethard Cherrycasino sport Betfair betsafe
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Liverpool PSG på TV och stream 2018

Liverpool PSG stream? För dig som vill se Liverpool PSG på TV gratis så rekommenderar vi se Champions League gratis online och streama Champions league live stream gratis. Du hittar även mer info om Liverpool PSG på TV gratisChampions League streaming gratis och se Champions League gratis på TV!

Du hittar även mer info om Liverpool på TV.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply