LISTA: Sex PL-lag som kan göra en Leicester i år

LISTA: Sex PL-lag som kan göra en Leicester i år

Sex klubbar som skulle kunna utmana om titeln

Efter att Leicester City förra året så spektakulärt gick och tog hem hela Premier League visade de att man aldrig kan räkna ut någon i ett titelrace i den engelska ligan och att om man bara vill kan man göra vad som helst. De visade prov på modighet och våghalsighet, vilket i slutändan lönade sig för The Foxes. Oddsen var 5000/1 emot dem men ändå lyckades de plocka hem trofen, Efter denna uppvisning på spektakulär styrka så har Leicester öppnat upp racet om titeln och även om de fyra Champions League-platserna. Detta gör det mer öppet för andra lag, utöver de vanliga stormakterna i den engelska ligan, att ge det en chans och verkligen satsa på ligan. Detta i sin tur ger en mer öppen, konkurrenskraftig och spännande liga vilket gynnar alla.

Sex utmanare till Premier League-titeln

Leicester gjorde någonting närmast historiskt och omvälvande när de lyckades med att trotsa alla odds och göra det som ingen trodde på. De höll sig uppe ända in i mål och deras insatser har med all säkerhet sporrat andra, mindre klubbar som dem som kanske inte har känt att de har någon chans att satsa så högt innan. Men med Leicester som har banat vägen så ligger vägen numera öppen, oavsett om klubben heter Manchester City eller Everton. Innan vi går igenom de sex utmanarna till Premier League-titeln vill vi på Silly Season Sverige bara passa på och tipsa om ett antal andra listor som vi har gjort som har varit ganska populära, till exempel 10 unga spelare som kan få sitt Premier League-genombrott 2016/2017, 10 snyggaste målen 2015/2016 och 10 spelare som inte lyckades i Chelsea. Nu tillbaka till sex PL-lag som kan göra en Leicester i år.

6. Crystal Palace

LISTA: Sex PL-lag som kan göra en Leicester i år

Sist gång de kvalificerade sig för Europa League/Champions League: Aldrig

Odds att vinna ligan: 750/1

Under första halvan av förra säsongen visade de sin potential och släppte fram någonting som inte många hade väntat sig. En positiv överraskning, då de på juldagen låg lika med Tottenham som låg på fjärdeplatsen. The Eagles har ett stadigt försvar med en erfaren målvakt i Steve Mandana. De har heller ingen europeisk fotboll som de behöver lägga kraft och energi på utan de kan fokusera helt på ligan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply