TOPP 10: Bästa övergångarna i sommar

10 bästa övergångarna i sommar

Sommarens transferfönster är inne på sin sista månad. Det har hunnit bli en hel del kontroversiella och stora övergångar, så som Mario Götzes återkomst till Borussia Dortmund och Zlatan Ibrahimovic till Premier League och Manchester United. Än finns det tid kvar för värvningar, här kan du se när transferfönstret i Sverige och England stänger. Men vilka klubbar har värvat bäst den här sommaren? I den här listan går vi igenom topp 10 bästa övergångarna i sommar.

Hetaste övergångarna sommaren 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Arsenals 10 sämsta värvningarFem anledningar till att José Mourinho kommer att lyckas i Manchester United och Tio revolutionära fotbollsspelare. I den här listan kommer vi att ta upp vilka klubbar som hämtat in dem bästa nyförvärven i sommar. Listan är framtagen av Fotbollstransfers som utgått från spelarnas kvalitet, vad de kan tillföra till sina nya klubbar och vad klubbarna sportsligt sett kan tjäna på deras ankomst.

10. Leroy Sané, Schalke 04 – Manchester City

TOPP 10 Bästa övergångarna i sommar

20-åringen beskrivs som en av de största talangerna i fotbollsvärlden just nu. Han jagades av allt och allt, men valet föll till slut på Manchester City med Pep Guardiola i spetsen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365