Topp 10: Världens sämsta landslag i fotboll

Topp 10- Världens sämsta landslag i fotboll

Vilket är världens sämsta fotbolls landslag?

Vilket är världens sämsta landslag fotboll? Oftast brukar folk vara intresserade av världens bästa landslag i fotboll, men det finns även en hel del som är intresserade av att veta mer om världens sämsta fotbollslandslag. Många ställer sig frågan hur de dåliga de sämsta lagen egentligen är och hur mycket ens eget landslag hade vunnit med om man hade spelat en match mot laget som räknas som det sämsta i världen. Därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de tio sämsta landslagen som spelar tävlingsfotboll regelbundet.

Topp 10: Världens sämsta landslag i fotboll

Lista: världens sämsta landslag i fotboll 2017

Våra listor brukar ofta bli väldigt uppskattade och vi vill inte att ni ska missa några av de mest populära, därför har vi nu tagit ut tre listor som vi rekommenderar att du tar en titt på efter att vi gått igenom världens tio sämsta landslag. Listan är uppdaterad 21 oktober 2017 enligt FIFA:s världsranking. Nästa lista blir naturligtvis en lista med världens bästa landslag i fotboll.

Topp 10- Världens sämsta landslag i fotboll

10) Salomonöarna – 25,64 poäng

Topp 10 Världens sämsta landslag i fotboll?

På tionde plats hittar vi Salomonöarna som är en ö som ligger i södra delarna av Stilla havet. Landet har cirka 561.000 invånare och är ett av länderna på listan över världens sämsta landslag. Salomonöarnas närmaste grannländer är Australien, Papua Nya Guinea, Vanuatu och Mikronesien

9) Andorra – 5,58 poäng

Topp 10 Världens sämsta landslag i fotboll?

Andorra som är det femte minsta landet i UEFAs register har aldrig kvalificerat sig in till ett EM eller VM-slutspel och kommer med största sannolikhet nog inte att göra det heller. Óscar Sonejee heter spelaren som har gjort flest landskamper (103) för Andorra och totalt har det blivit 4 mål. Landslagets bäste målskytt är Ildefons Lima med 9 fullträffar på 93 matcher.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply