Uruguay vs Portugal: vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM 2018?

Portugal snygga kvinnliga fans vm

Snyggaste fansen inför Uruguay Portugal Fotbolls VM 2018

Uruguay vs Portugal – vem har snyggast fans på fotbolls VM? Det här är ingen enkel fråga. Så väl Uruguay som Portugal är små länder, men stora fotbollsnationer. Frågan är ju vilka som har de bästa och snyggaste fansen. Låt oss titta lite på det.

Vad det annars gäller Uruguay VM trupp samt Portugals VM trupp 2018 så är det lag som sitter på nästan skrämmande bra stjärnor. Eller vad sägs om Luis Suarez, Cristiano Ronaldo coh Edinson Cavani – för att bara nämna tre av alla världsstjärnor i de här lagen. Se matchen live här =>

Här är de bästa speltips inför Frankrike vs Argentina & Sverige vs Schweiz:

Bäst odds på Frankrike-vinst (1): 10,0012,00 & 20,00
Bäst odds på Argentina-vinst (2) 18,00

Tips bästa odds: Sverige vinna över Schweiz (10,00), gå till kvartsfinal (10.00) & vinna VM (100.00
Riskfria spel på Sverige: 200 kr => & 1 000 kr =>

Bästa fansen inför Uruguay Portugal Fotbolls VM 2018

Det här kommer garanterat att bli en väldigt intressant match rent sportsligt. Men, förvänta er en ganska så tillknäppt kamp, där Portugal lär få äga mest boll, men Uruguay lär ta sina chanser till att ställa om snabbt.

Dock kanske fansen kan liva upp det? Sydeuropéerna och sydamerikanerna är ju kända för att inte se allt får dåliga ut. Låt oss nu titta på vilka av de här ländernas fans som är de snyggaste. Kan du avgöra vilka de är?

Uruguay vs Portugal vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM 2018

Uruguay vs Portugal: snyggaste svenska fansen på fotbolls VM

Egentligen vad det gäller så väl de uruguayanska fansen som de franska så är de kända för att bjuda på show. Både utseendemässigt och vad det gäller utseendet. Det är något som det sydamerikanska laget har gjort oss vana att bli bjudna på.

Vad det gäller Uruguay så blir det här en tuff match, och de vill garanterat få extra hjälp från sina supportrar, något som gör att de kanske kan gå och vinna hela matchen. Så kommer Uruguays ha de bästa samt snyggaste fansen på läktarna? Avgör du!

Uruguay fans fotbolls vm uruguayanska kvinnliga fans fotbolls vm Uruguayanska fans vm uruguayanska fans fotbolls vm Uruguay kvinnliga fans vm Uruguay fans vm

Uruguay Portugal tips inför matchen

Som vi redan har nämnt så har Uruguay en hel del bra supportrar att visa upp. Det finns så himla många killar och tjejer som vill bidra med att stötta sitt sydamerikanska lag. Och de har de ju lyckats med. För Uruguay är nämligen det landslag som tagit flest titlar någonsin, i hela världen.

Men är de uruguayanska snyggare än sina argentinska motståndare då? Vad skulle ni säga om det? Låt oss ta en titt och se om vi kan komma fram till något.

Uruguay Portugal & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,80
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Portugal-vinst (2) 2,90

Bäst odds Portugal eller Uruguay (1 2): 1,42
Bäst odds Portugal eller Oavgjort (1 X): 1,46
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,44

Uruguay att vinna VM 2018: 25,00
Portugal att vinna VM 2018: 24,00

Uruguay Portugal odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,17) NEJ (1,64)

Över 2,5 mål: 2,60
Under 2,5 mål: 1,64

Se uppdaterade odds =>

Klicka på nästa för att se de portugisiska fansen!

Sidor: 1 2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply