Lista: Fem saker Arsenalfansen bör veta om Lucas Pérez

Fem saker Arsenalfansen bör veta om Lucas Pérez

Fem saker att veta om Lucas Pérez

Arsenal sägs vara aktiva under de sista dagarna i transferfönstret och en värvning av Lucas Pérez skall vara så gott som klar, enbart det officiella saknas. Men vem är egentligen Pérez? Och vad skall han i Arsenal att göra? Londonklubben har ambitioner om att vinna Premier League, något som inte har hänt på 12 år trots att de är med uppe i toppstriden och kämpar. De saknar den där spetsen som krävs och hoppas nu att de har funnit den i den spanske anfallaren.

Fem saker om Lucas Pérez

Det återstår att se vilken prioritet Pérez kommer att få i truppen och huruvida han kommer att kunna bli en startspelare under Arsene Wenger, men det är planen. Men innan vi går vidare med den spanske anfallaren vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om ett antal andra populära listor, till exempel Arsenals nio sämsta värvningar under Arsene Wenger, Real Madrids tio bästa värvningar genom historien och topp 10: världens mest framgångsrika tränare, som en kan bläddra igenom efter att vi gått igenom fem saker Arsenalfansen bör veta om Lucas Pérez.

5. Han blommade sent

Fem saker Arsenalfansen bör veta om Lucas Pérez

Numera 27 år gammal, är Pérez den typiske sene blommaren. Han börjde bra i sin ungdom och var riktigt populär och lovande, vilket fick bland annat Atletico Madrid att få upp ögonen för honom. Han tillbringade två år i deras ’C’ lag i Tercera Division. Pérez gjorde helt okej ifrån sig men kunde inte komma längre i klubben, vilket fick honom att gå till Rayo Vallecano och senare ukrainska Karpay Lviv och Dynamo Kiev. Därefter blev det en tur till Grekland och PAOK där han fick visa vad han kunde och började stiga i graderna, vilket också såg honom gå tillbaka till La Liga och Deportivo.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply