Lista: De fem snyggaste Premier League-målen den här säsongen

Lista De fem snyggaste Premier League-målen den här säsongen

Fem snyggaste Premier League-målen under hösten

Det har regnat in drömmål i Premier League den senaste tiden och Arsenals Oliver Giroud inledde det nya året med en kandidat till säsongens mål. Silly Season Sverige har därför med hjälp av The Guardian listat de fem snyggaste målen så här långt. 

Premier League har nått halvvägs och det är nu god tid att summera en del av det som hänt hittills. Vi kan bland annat konstatera att Chelsea med sin sex poängs trygga ledning just nu redan har ett par fingrar på Premier League-bucklan, och att de regerande mästarna Leicester inte kommer ha något med titelstriden att göra. 20 poäng på de 19 inledande matcherna har det blivit för klubben som i och med det parkerar på en 15:e plats i tabellen. Vi kan även konstatera att Chelseas Diego Costa toppar skytteligan, tätt före Manchester Uniteds svensk Zlatan Ibrahimovic och Arsenals omskolade forward Alexis Sanchez. Men vi kan också konstatera att ingen av dessa tar plats på listan över de fem snyggaste målen i Premier League hittills. Det är där vi lägger fokus nu.

De fem vackraste så här långt

Kika gärna in några av våra andra listor om Premier League här på Silly Season SverigeTio bästa Manchester United-spelarna genom tidernabäst betalda spelarna i Premier League och yngsta spelarna Premier League är några vi rekommenderar varmt. Men nu, de fem snyggaste Premier League-målen så här långt.

5: Jordan Henderson vs Chelsea

Lista De fem snyggaste Premier League-målen den här säsongen

Det är inte många lag som lyckats rå på Chelsea den här säsongen. Ett av lagen som klarade det med briljans var Liverpool, som med sitt vassa omställningsspel plockade med sig alla tre poängen hem från Stamford Bridge i höstas. Matchens delikatess stod Jordan Henderson för när han utanför straffområdet borrade in bollen i Thibaut Courtouis ena kryss. 

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply