Topp 10: Världens rikaste fotbollsspelare 2021

Världens rikaste fotbollsspelare 2021

Världens rikaste fotbollsspelare 2021

Vem är världens rikaste fotbollsspelare? Vilka är de rikaste fotbollsspelarna i världen 2021? Har du någonsin undrat över vilka som är de rikaste fotbollsspelarna i världen? Vilken spelare är den rikaste fotbollsspelaren i världen 2021? Vi på Silly Season Sverige ska försöka besvara de två frågorna med hjälp av vår lista över de rikaste fotbollsspelarna i världen.

Dagens elitfotbollsspelare lever ett väldigt rikt liv, speciellt de allra rikaste fotbollsspelarna i världen som oftast har flera fina och lyxiga hus och kör runt i dyra bilar. Det extrema lyxlivet har blivit en vardag för de flesta elitspelare och ingen storspelare accepterar något annat.

George Best, som var en av de första megastjärnorna inom fotboll, hade allt. George Best hade spelarteknik, pengar, kvinnor och sprit. Frågan är ifall detta var det som bidrog till hans fall?

Rikaste fotbollsspelarna i världen 2021

Världens rikaste fotbollsspelare 2021

Inspirerad av listorna de rikaste fotbollsklubbarna i världen och bäst betalda tränarna i världen så ville vi skapa en lista med vad dagens moderna elitfotbollsspelare tjänar bäst idag och en lista med världens rikaste fotbollsspelare.

Ha även i åtanke innan du tar del av vår lista att George Best som nämnts ovan tjänade £ 1000 (2014: £ 12.000 +) i veckan. Låt oss jämföra detta med dagens megastjärnor inom fotbollsvärlden och se vad de tjänar idag.

Vi har skapat en lista med rikaste fotbollsspelarna i världen. De här spelarna är de topp tio fotbollsspelarna i världen som tjänar mest och är samtidigt rikast. Det ger oss  även ger oss en bild över vilka fotbollsspelare som är de rikaste fotbollsspelarna i världen under den kommande säsongen.

Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2021

Här kommer vår lista över de spelare som är rikast i världen.

Vem är rikaste fotbollsspelaren i världen 2021?

10. Världens rikaste fotbollsspelare 2021: Cesc Fabregas: $21 miljoner

Cesc Fabregas är en av världens rikaste fotbollsspelare 2021

Cesc Fabregas, den gamla Arsenal-legendaren, är med på vår lista över de rikaste fotbollsspelarna i världen. Numera spelar Fabregas i en annan del av London, nämligen i Chelsea.

9. Världens rikaste fotbollsspelare 2021: Eden Hazard: $22 miljoner

Cesc Fabregas är en av de rikaste fotbollsspelarna i världen 2021

Eden Hazard, som till vardags springer upp och ner längs Chelseas ytterflank och levererar mål och assists, platsar också på vår lista över de rikaste fotbollsspelarna i världen. Hazard hade en tuff tid under Mourinho och Hiddink men har börjat blomma ut ännu en gång under Antonio Conte.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply