Topp 10: Största derbyn i världen – hetaste rivalmöten och fotbollsderbyn!

Topp 10: Största derbyn i världen - hetaste rivalmöten och fotbollsderbyn!

10 hetaste och största rival-mötena i världen

Största derbyn i världen? Hetaste derbyn i världen? Vart tar de största derbyna i världen plats? Här kommer vi att beta av några klassiska derbyn inom fotboll som alla känner till då de utgör några av Europas största derbyn och de största derbyna i världen. Det finns många derbyn och rival-mötena i fotbollsvärlden och många heta derbyn i Europa. Några av de allra hetaste derbyn utspelar i Europa. Europeiska derbyn är utan tvekan några av de hetaste derbyn i världen.

Bajen mot Djurgår’n må vara Sveriges största derby och kanske tom ett av Nordens största derby. Hur förhåller sig det största derbyt i Sverige till Europas största derbyn. Frågan är ifall Stockholmsderbyt Hammarby vs Djurgården klassas som ett av Europas största derbyn och ett av världens hetaste derbyn. Klicka dig igenom så får du reda på svaret.

Topp 10 största derbyn i världen – rival-mötena

Största derbyn i världen? Vilket derby är världens bästa fotbollsderby? Innan vi går igenom de största derbyn i världen så vill vi gärna att du tar dig en titt på de största rivaliteterna i engelsk fotboll först för att få en hum om heta derbyn och engelska derbyn. Kolla sedan in nedanstående sammanställning av världens största derbyn. Här har vi valt att ranka de 10 hetaste och världens största derby. När fotboll blir krig – låt oss ta en titt på världens hetaste fotbollsderbyn.

Superclásico - River Plate och Boca Juniors - hetaste derbyn i världen

Le Classique - PSG mot Marseille - heta derbyn i Europa

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply