Topp 10: Spelare som aldrig gjort mål i Champions League

Spelare som aldrig gjort mål i Champions League

10 spelare som aldrig gjort ett Champions League-mål

Spelare som aldrig gjort mål i Champions League? UEFA Champions League är fotbollsvärldens mest glammiga turnering. Här kan de bästa av de bästa få lov att visa upp sig och vad de kan göra, samtidigt som det med jämna mellanrum finns plats för skrällar. Även om turneringen blivit mer och mer styrd av pengar och de rikaste klubbarna ju längre tiden går.

Målen som görs i Champions League har global täckning, överallt i världen följs Champions League-matcherna och det är verkligen ett sätt att sätta sitt namn på den internationella fotbollskartan. Men alla är inte lika effektiva i turneringen och det finns även en del stjärnor som inte lyckas så bra när det gäller målgörandet i turneringen.

10 fotbollsspelare utan ett enda Champions Leaguemål

Tro det eller ej, men de stjärnor som vi på Silly Season Sverige kommer att skriva upp på den här listan har misslyckats med att göra ett enda Champions League-mål – någonsin! Och då rör det sig ändå om spelare som spelar i turneringen på en återkommande basis. Men innan vi dyker ner i den listan vill vi passa på att tipsa om en del andra listor, till exempel 10 spelare som inte lyckades leva upp till familjenamnet, de fem snyggaste Premier League-målen den här säsongen och topp fem lyxigaste arenorna i världen.

10. Santi Cazorla

Lista 10 stjärnor som aldrig gjort mål i Champions League

Cazorla är en mycket uppskattad spelare i Arsenal och en erfaren röst i omklädningsrummet, men den offensive mittfältaren har misslyckats med att producera fram ett enda mål för Gooners i Champions League på sina 42 spelade matcher i turneringen, varav 32 för Arsenal, någonting som han har hamnat under mycket kritik för.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply