Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

Spelare med flest Champions League-titlar

1. Cristiano Ronaldo – 5 Champions League-titlar

Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

Vem har vunnit flest Champions League titlar?

Vem har flest Champions League-titlar? Svaret frågorna är Cristiano Ronaldo. Portugisen har hittills vunnit turneringen fem gånger 2008, 2014, 2016, 2017 och 2018.

Den första Champions League-titel tog han med Manchester United under 2008. Den andra CL-titel tog han med Real Madrid i Champions League finalen 2014 mot Atlético Madrid. Real Madrid lyckades kvittera på tilläggstid till 1-1 och vann tillslut finalen med 4-1.

Den tredje Champions League-titeln tog han också med Real Madrid i Champions League finalen 2016 mot Atlético Madrid. Finalen som spelades på San Siro i Milano och sparkades igång igår kl. 20:45. Finalen gick till förlängning och straffar där Real Madrid lyckades vinna med 5-3 (1-1). Ronaldo satte den sista och avgörande straffen.

I den fjärde finalen, 2017, var han med och slog Juventus med 4-1. Ronaldo gjorde två av målen i matchen.

Den 26 maj 2018 vann Cristiano sin fente CL-titel. Real Madrid slog då Liverpool i finalen med 3-1.

Detta var alltså listan med de 10 spelare som vunnit flest Champions League-titlar i historien. Har du tips på andra listor som vi kan sätta ihop eller har du andra förslag? kommentera nedan, vi vill veta din åsikt!

Topp 10- Spelare med flest Champions League-titlar

LIVEODDS + SPEL
LIVEODDS + SPELLIVE STREAMING HD
+ 1000 kr i bonus (18, R&V)+ 1000 spelkrediter i bonus (18, R&V)399 kr/mån
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Champions League live stream Viaplay live streaming
Hämta bonus!Hämta bonus!Beställ här!

Champions League på Silly Season Sverige

Det finns hur mycket som helst att ta del av när det kommer till Champions League och Champions League-finalen. Många frågor dyker upp och vi på Silly Season Sverige har nu svaren på allt om en av världens största fotbollsmatcher. De vanligaste frågorna brukar handla om vilken kanal visar Champions League finalen, vilken tid spelas Champions League finalen eller vart spelas Champions League finalen.

Förutom att titta på matchen finns det även väldigt många som gillar att spela på Champions League-finalen och ta del av speltips på Champions League-finalen.

Unibet och Leo Vegas är endast några av de och för att hitta erbjudanden och de bästa oddsen på Champions League finalen finns de på vår sida! Har du tänkt spela på Juventus – Real Madrid och vem vinner Champions League hittar du odds på Champions League finalen här!

Läs mer om Champions League

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply