Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

Spelare med flest Champions League-titlar

Clarence Seedorf – 4 Champions League-titlar

clerance seedorf tops the list of players with most ucl trophies with 4

Till sist har vi äntligen kommit till topp fyra på vår lista över de spelare som vunnit Champions League flest gånger. På tredje plats hittar vi Clarence Seedorf som har vunnit turneringen hela fyra gånger, vilket endast tre personer i världen har gjort.

Det är inte bara så att han har vunnit turneringen vid fyra tillfällen, han har även gjort det med tre olika klubbar. Titlarna har kommit när holländaren spelat i Ajax(1), Real madrid(1) och AC Milan(2).

Andrés Iniesta – 4 Champions League-titlar

Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

Andres Iniesta blev en av de spelare som vunnit turneringen vid fyra tillfällen 2015 då FC Barcelona slog Juventus Champions League-finalen.

Det var inte riktigt överraskande att Barca vann turneringen 2015 och Iniestas första Champions League-titel kom för exakt nio år sedan, 2006.

Xavi – 4 Champions League-titlar

Precis som Andres Iniesta vann Xavi sin fjärde Champions League-titel sommaren 2015 då man slog Juventus i finalen i Berlin. 2015 års pokal var den sista som spanjoren vann då han kommer bytte Barcelona mot Qatar och Al-Sadd.

Xavi och Iniesta är två av byggstenarna i Barcelona från de senaste åren.

Lionel Messi – 4 Champions League-titlar

En av värdens bästa fotbollsspelare hittar vi här med fyra titlar. Lionel Messi har vunnit turneringen 2006, 2009, 2011 och 2015. Under senare år har Barcelonas framgångar i Champions League uteblivit men troligen kommer det att bli fler titlar.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply