Topp 10: Snyggaste fotbollströjorna

Snyggaste fotbollströjorna genom tiderna

Snyggaste fotbollströjorna

Vilka är de snyggaste fotbollströjorna genom tiderna? De flesta lag vill ha snygga fotbollströjor, men det är väldigt få lag som lyckas skapa riktigt snygga fotbollströjor. De flesta har som ambition att skapa den snyggaste fotbollströjan eller världens snyggaste fotbollströja för att kunna sälja många fotbollströjor och vara en klubbarna som säljer flest tröjor. Dock är det få som lyckas med detta och i många fall blir resultatet ”billiga fotbollströjor” och ”fula fotbollströjor” som till slut hamnar på någon av våra listor med de fulaste fotbollströjorna istället för att hamna bland de snyggaste matchtröjorna eller snyggaste matchställen och de snyggaste matchställen på FIFA 16.

Snyggaste matchtröjorna genom tiderna i Fotbollseuropa

Varje lag i fotbollsvärlden har en matchtröja som är unik. Det kan handla om små detaljer, färgnyanser, reklam och andra budskap som man vill få fram via tröjorna. Fotbollströjorna ett lag har under matcher är även en av de absolut viktigaste symbolerna för klubbarna och matchkläderna blir ofta det första vi associerar med en klubb man hört talats om. Man associerar svartrödrandigt med Milan, blårödrandigt med Barcelona och helvitt med Real Madrid.

Storklubbarna i Europa har som vana att byta sitt matchställ varje säsong, eller varannan säsong. Tyvärr är den främsta anledningen till detta är att tjäna pengar på supportrar som vill ha den senaste tröjan av sitt favoritlag. Därför finns det en ofattbar mängd med fotbollströjor i Europa och det hade varit omöjligt att filtrera alla dessa. Vi på Silly Season Sverige har som följd av detta listat de 10 snyggaste matchtröjorna i Europa säsongen 2015/2016.

Denna säsong börjar närma sig slutet med stormsteg och kan det vara en bra ide att reflektera över vilka lag som har de snyggaste fotbollströjorna. Vi har tidigare listat en hel del andra intressanta grejer. Snyggaste matchtröjorna EM 2016,Världens dyraste landslagströjor, Historiens värsta matchtröjor och Spelarna som sålt flest tröjor i Premier League. Nu skiftar vi fokus och tar en titt på de tio snyggaste fotbollströjorna i Europa.

Listan baseras på redaktionens egna åsikter och har ingen saklig fakta bakom sig. Laget ska dock ha spelat i Europa League eller Champions League det senaste året för att kunna vara med. Nu listar vi Europas snyggaste fotbollströjor.

10. Snyggaste fotbollströjorna: Celtic

Snyggaste fotbollströjorna - Celtic bortatröja

Celtics alternativa bortaställ säsongen 2015/2016 används inte så ofta då man har en reflexgul bortatröja, en tröja man använde i matchen borta mot Malmö FF. Deras tredjeställ är dock väldigt tjusigt och förtjänar fler framträdanden på planen.

9. Snyggaste fotbollströjorna: Zenit St Petersburg

Zenit away shirt

Den ryska giganten har inte bara en enorm kassa genom sin huvudsponsor Gazprom, man har även förmågan att ta fram väldigt tjusiga matchtröjor. Säsongens bortatröja tar nog priset för Zenit St Petersburg de senaste åren.

Celtics och Zenit St Petersburg fotbollströjor finns att köpa hos Unisportstore.se

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply