LISTA: Real Madrids tio bästa värvningar genom historien

TOPP 10: Real Madrids bästa värvningar genom tiderna

I kväll är det dags för den andra omgången i La LigaReal Madrid ställs mot John GuidettiCelta Vigo hemma på Santiago Bernabeu och man kommer till matchen med en 3-0-seger i bagaget. Los Blancos superstjärna Cristiano Ronaldo, som tidigare i veckan fick ta emot priset som årets spelare i Europa, ser inte ut att vara tillbaka i spel efter sin knäskada under EM-finalen. Inför säsongen har Real fått tillbaka en del spelare som tidigare varit utlånade. Man har också värvat tillbaka Alvaro Morata från Juventus. Men någon större transferbomb har det inte blivit den här sommaren, så vilka tillhör egentligen klubbens allra tyngsta nyförvärv?

Real Madrids tio bästa överföringar

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat omReal Madrids värsta värvningar någonsin och Real Madrids bästa tränare sedan 2004. Innan du klickar dig vidare på någon utav dessa så ska vi gå igenom Real Madrids tio bästa värvningar genom historien.

10. Claude Makelele

LISTA Real Madrids tio bästa värvningar genom historien (Custom)

Real Madrid undertecknade Claude Makelele år 2000 från Celta Vigo. Mittfältaren höll sig ofta i skuggan ute på planen men gjorde ett hårt jobb för sina medspelare. Det var inte förrän klubbpresidenten Florentino Perez vägrade att ge honom löneförhöjning, vilket gjorde att han lämnade, som de flesta insåg hur mycket han faktiskt betydde för klubben. Real var inte lika framgångsrika under de första säsongerna efter att Makelele hade lämnat.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply