Lista: 10 mest underskattade spelarna i Premier League 2016/2017

Lista 10 mest underskattade spelarna i Premier League 2016 2017

10 mest underskattade Premier League-spelarna 2016/2017

I den engelska högstadivisionen finns det många fotbollsspelare och de flesta av dem får en gång eller annan utstå kritik för sina insatser. Det är en del av spelet och och att vara en offentlig figur. Men en del fotbollsspelare får ta emot onödigt mycket kritik, från såväl supportrar som från tränaren själv och ibland kan det vara svårt att upprätta sig själv när statistik och insatser talar emot en emellanåt.

Fotbollsspelare har sina toppar och dalar men en del spelare kan få mycket hård kritik, som ibland kan ses som väl oförtjänt, under sina formdippar.

Premier Leagues 10 mest underskattade spelare 2016/2017

Under hösten har vi fått se en hel del imponerande insatser av spelare såväl som lag, men likväl har kritiken också haglat över en del. På Silly Season Sverige listar vi 10 stycken spelare som inte har varit så dåliga som många vill få dem att framstå som, men innan vi dyker ner i denna lista vill vi även passa på att tipsa om några av våra andra populära listor, till exempel största genombrotten i Premier League 2016, topp fem lyxigaste arenorna i världen och fem mästarlag som åkte ut säsongen efter.

10. Olivier Giroud – Arsenal

Lista 10 mest underskattade spelarna i Premier League 2016 2017

Det kan inte finnas mycket som är värre för en anfallare än att se sin tränare starta med ett okänt namn uppe på topp istället för en själv, någonting som Giroud har fått smaka på. Fransmannen har fått ta emot en hel del kritik för sina insatser, något orättvist med tanke på att 30-åringen förra säsongen gjorde 16 mål samt sex assist och har visat sig vara en kugge i Arsenals trupp, och han förtjänar verkligen fler chanser än vad han får.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply