Topp 10: Bäst betalda tränarna i Allsvenskan 2017

Topp 10 Bäst betalda tränarna i Allsvenskan 2016

Mest betalda tränarna? Här är de högst betalda fotbollstränarna i Allsvenskan

Bäst betalda tränare i Allsvenskan? Vilka är de bäst betalda fotbollstränarna i Allsvenskan 2016/2017? Vem är den bäst betalda tränarna i Allsvenskan? Och i vilket lag jobbar han i? Tjänar storstadsklubbarnas tränare bättre? Eller finns det andra coacher i Allsvenskan med höga löner? När det talas om de stora ligorna som Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga brukar det handla om miljonlöner i euro, men hur ser siffrorna ut i Allsvenskan? Finns det någon huvudtränare som kan stå sig lönemässigt ute i Europa?

Bäst betalda fotbollstränarna 2016/2017

Nyligen skrev vi om Allsvenskans bäst betalda fotbollsspelare och de rikaste fotbollsklubbarna i Allsvenskan. Vi ska fortsätta i temat rik och berömd inom fotbollen och turen har nu kommit till tränarna som ska synas i sömmarna. De flesta av de bäst betalda fotbollstränarna hittar vi dock inte i de största eller mest framgångsrika lagen, med undantag för ett. Vi på Silly Season Sverige har tagit fram en lista över de 10 bäst betalda tränarna i fotbollstränarna i Allsvenskan! Låt oss nu se vilken tränare som har högst inkomst i AllsvenskanObservera att siffrorna som är oss tillhanda är från 2016 och alltså inte det aktuella löneståndet.

10. Alexander Axén, Örebro, 868 000 kr

Topp 10 Bäst betalda tränarna i Allsvenskan 2016

Alexander Axén anslöt sig till Örebro SK från GAIS 2012, efter att tidigare bland annat varit assisterande tränare för ÖSK. Ifjol stod han för en imponerande insats med sitt Örebro när laget gick från jumboplats till att klara det allsvenska kontraktet under hösten. I år tjänade Axén 868 000 kronor.

9. Hasse Eklund, Falkenbergs FF, 914 000 kr

Topp 10 Bäst betalda tränarna i Allsvenskan 2016

Hasse Eklund är en av de bäst betalda tränarna i Allsvenskan. Han kunde dock inte göra om Henrik Larssons bedrift och hålla kvar FFF i Allsvenskan, nästa år kommer hallänningarna att spela i Superettan. Men Hasse Eklund hade i alla fall den nionde högsta lönen av de allsvenska tränarna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply