LISTA: Sveriges mest värdefulla spelare

Sveriges mest värdefulla fotbollsspelare någonsin

Sveriges mest värdefulla spelare? Vem är Sveriges mest värdefulla spelare? Det pratas ofta om vem som är världens dyraste fotbollsspelare eller fotbollsspelare som tjänar mest i världen. Andra pratar även om vem som är Allsvenskans mest värdefulla spelare. Har du någon gång ställt dig frågan om vilken svensk spelare är värd mest? Eller funderat över vem som är Sveriges mest värdefulla fotbollsspelare? Nu behöver du inte tänka på det längre, för vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram en lista som avslöjar vilka tio svenska spelare som är värda mest.

Lista över Sveriges mest värdefulla spelare någonsin

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om de mest värdefulla U21-talangerna i Premier League, världens dyraste startelva och världens dyraste spelare under 18 år. Dessa listor har blivit väldigt uppskattade av våra läsare och vi rekommenderar att ni tar en titt på dem efter att vi har gått igenom vilka som är Sveriges mest värdefulla spelare, häng med!

10. Sebastian Andersson

Sebastin Andersson en av de mest värdefulla

Klubb Position Värde (€)
Union Berlin Anfallare 6 miljoner

Sebastian Andersson gör succé i Tyskland. Det har gjort att han gått förbi spelare som John Guidetti och Marcus Berg på denna lista.

9. Pontus Jansson

LISTA: Sveriges mest värdefulla spelare

Klubb Position Värde (€)
Brentford Försvarare 6 miljoner

Pontus Jansson härjar runt i den engelska andraligan. Tidigare var det Leeds som gällde för Jansson som numera spelar i Brentford. De fina insatserna har gjort att hans värde stigit med åren.

8. Robin Olsen

Klubb Position Värde (€)
Cagliari Målvakt 8 miljoner

Den svenske målvakten har varit runt i flera klubbar. Efter att ha slagit igenom i Malmö FF har det även blivit spel i bland annat Grekland och Danmark. Sommaren 2018 skrev Olsen på för AS Roma. Värdet för målvakten ligger på 100 miljoner euro. Övergångssumman till Serie A blev 85 miljoner euro.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply