Lista: Tio talanger som kan få sitt genombrott under afrikanska mästerskapen

Lista: Tio talanger som kan få sitt genombrott under afrikanska mästerskapen

Vilka spelare kan få ett genombrott under afrikanska mästerskapen 2017

Vi är mitt upp i den spännande turneringen afrikanska mästerskapen 2017 i Gabon och det är ett spännande hopkok av lag som ställs mot varandra när Afrikas nationer och deras bästa lag skall göra upp om en chans att kamma hem titeln som afrikanska mästare 2017. Se hela mästerskapet live gratis hos Unibet =>

Vi har en hel del stjärnor som deltager i denna stora turnering, till exempel spelar Riyad Mahrez från Leicester City för Algeriet, Mohamed Salah från A.S. Roma spelar för Egypten och Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang representerar värdlandet Gabon. Dessa stjärnor kan dessutom komma att möta varandra i lockande toppmöten och det återstår att se efter gruppspelet vilka av stjärnorna som kommer att få fortsätta turneringen. Rutinerade lag som har varit med och vunnit tidigare har generellt sett större chanser men det som är spännande med stora mästerskap är att man aldrig vet på förhand, även om man kan tippa på det på förhand och kanske tjäna sig en slant.

Vilken kanal sänder Afrikanska Mästerskapen 2017? Inga svenska kanaler visar Afrikanska Mästerskapen 2017 på TV. Däremot så kan du se gratis Afrikanska mästerskapen live stream hos Unibet TV => och bet365 TV =>

Men utöver de etablerade spelarna finns det även en chans för de yngre och lovande talangerna att få visa upp sig för världen, och här har de verkligen en chans att skina på den internationella scenen. Därtill får de lov att representera sitt land, en ära som alla fotbollsspelare värderar väldigt högt.

Här kommer vi att gå igenom några av de afrikanska mästerskapens mest lovande talanger, som kan vara värda att hålla ett extra öga på och som kan komma att bidraga med en hel del spännande prestationer under turneringens gång.

Läs även våra andra listor om fotbolls-afrikanska mästerskapen 2017 i Gabon:

10. Bertrand Traore – Burkina Faso

Lista Tio talanger som kan få sitt genombrott under afrikanska mästerskapen

Anfallaren är på lån hos holländska Ajax från Chelsea, där han fick sin första start under förre tränaren José Mourinho på Stamford Bridge förra säsongen, men nu har imponerat i Eredivise. 21-åringen, som representerar Burkina Faso i de afrikanska mästerskapen, har gjort fyra mål på 16 spelade matcher för Londonklubben och lyckats skrapa ihop fem mål på 19 matcher med Ajax under den pågående säsongen. Trots sin unga ålder har han redan gjort 28 landslagsmatcher, med tre mål och fina prestationer till sitt namn. Trots att han har deltagit i AFCON två gånger tidigare är det nu som han har chansen att på riktigt bevisa sig för de europeiska klubbarna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply