LISTA: Tio spelarförsäljningar som ångras

7. Álvaro Morata – från Real Madrid till Juventus

LISTA: Tio spelarförsäljningar som ångras

Den spanske anfallaren utvecklades i Real Madrid och var i laget till och med sommaren 2014 då man vann Champions LeagueÁlvaro Morata fick dock aldrig en startplats i den stjärnspäckade elvan och gick för 20 miljoner euro till Juventus.

Under sin första säsong i den gamla damen vann spelaren både Serie A och Coppa Italia samtidigt som man tog sig till final i UEFA Champions League. Han gick därefter tillbaka till Real Madrid som köpte tillbaka honom. Numera spelar Morata i Atlético Madrid. Han är dock utlånad till Juventus. Se & Spela på fotboll =>

6. Kevin de Bruyne – från Chelsea till Wolfsburg

Kevin De Bruyne inledde sin karriär i Gent, en klubb som han även vann ligan med 2011 och gick året därpå till Chelsea. Den engelska huvudstadsklubben kunde inte riktigt använda sig av spelaren och lånades därför ut till Werder Bremen innan han värvades av Wolfsburg för 18 miljoner pund.

Ett år senare utsågs han till Tysklands bästa fotbollsspelare och numera anses han vara en av världens bästa mittfältare, detta då han spelar i Manchester City.

5. Andrea Pirlo – från Inter till AC Milan

Andrea Pirlo är en spelare som vi kommer att prata om med våra barnbarn. Han är utan tvekan en komplett fotbollsspelare och är ett viktigt vapen för laget som han spelar i. Vid 20 års ålder när han började mogna gjorde sig Inter av med honom då han gick till AC Milan, vilket kan vara ett av de största misstagen som klubben gjort. I den rödsvarta klubben vann mittfältaren allt som går att vinna på klubblagsnivå.

4. Juan Mata – från Real Madrid till Valencia

Han är idag en av världens bästa fotbollsspelare och en kugge i både Manchester United och det spanska landslaget. Juan Mata som tidigare även spelat i Chelsea såldes från Real Madrid till Valencia, en affär som den spanska huvudstadsklubben säkerligen ångrar.

Spelarförsäljningar som ångras

Sidor: 1 2 3

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply