Sverige vs Schweiz: vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM?

Snyggaste fansen inför Sverige Schweiz Fotbolls VM!

Sverige vs Schweiz – vem har snyggast fans på fotbolls VM? Det är något som vi kommer att kunna fundera på ett tag. Det här väntas ju bli en väldigt hård duell mellan den Sveriges VM trupp och Schweiz VM trupp. Den succéartade schweiziska truppen har ju spelat helt okej, och kan fortsätta sitt äventyr – något som även våra blågula hjältar kan.

Sverige måste vinna mot Schweiz för att ha chansen till att vidare till kvartsfinal i fotbolls-VM. Frågan är ifall väl egentligen Blågult kommer att klara av att klara av att vinna den här matchen? Självklart kommer man kunna det trots att det ändå är Schweiz som står för favoritskapet i dagens kamp. Sverige har trots allt spelat fint i turneringen och var väldigt nära att ta poäng mot Tyskland senast. Se och spela på fotboll live =>

Sverige vs Schweiz: vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM?

Bästa fansen inför Sverige Schweiz Fotbolls VM!

Det blir även en duell mellan den svenska och schweiziska klacken. De svenska och schweiziska fansen kommer att få en avgörande roll i vem som till slut tar hem den här matchen och går vidare i VM 2018. Därav har vi samlat lite bilder på svenska och schweiziska fans. Kolla gärna in bilderna på fansen – vem har snyggast fans på fotbolls VM – Sverige eller Schweiz?

Sverige vs Schweiz: snyggaste svenska fansen på fotbolls VM

Här är några av de fansen som vi sett under VM i Ryssland. Hur står sig de svenska fansen jämfört mot de schweiziska när det gäller arenafansen. För svensk del så kanske det här är något som kan bringa in lite tur. Det svenska landslaget har ju rent generellt varit kända för att ha väldigt bra fans. Så kanske kan svensk fotboll gynnas av att ha bra supportrar på läktarna under matchen mot Schweiz? För svensk del så kommer det ju att vara väldigt viktigt med bra supportrar på plats. Vi är ju inte favoriter till att vinna, något som de svenska fansen förstås kan ändå på. Med några grymma insatser på läktaren, så kan det bädda för bra spel nere på planen.

svenska fans fotbolls VMsnygga svenska fans fotbolls vm svenska tjejer fotbolls vm svenska fans vm i fotboll snygga svenska tjejer fotbolls vm snygga och söta svenska fans fotbolls vm svenska kvinnliga fans fotbolls vmsexiga tjejer Sverige fotbolls vm

Sverige Schweiz tips inför matchen

Kan Sverige klara av att vinna mot Schweiz? Ja, det är klart att det finns en chans, och det är dessutom något som skulle innebära rekord. Det hade varit den största svenska insatsen i ett världsmästerskap i fotboll sedan det blev brons i VM 1994. Skulle det ske så kan Sverige sedan kryssa mot Schweiz, och då lite chockerande gå vidare i gruppen för just Schweiz. Det här hade förstås varit en av de större skrällarna som skett inom svensk fotboll.

Att Sverige skulle kunna gå till kvartsfinal vore ju ju inte den största skrällen som vi fått uppleva i mannaminne. Men, det vore trots allt ännu en skräll.

Så stora är Sveriges chanser mot Schweiz enligt oddsen:

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Superodds Sverige Schweiz odds – bästa odds tips mål!

Odds båda lagen gör mål: JA (1,95) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,62

Se uppdaterade odds här =>

Klicka på nästa för att se de schweiziska fansen!

Sverige vs Schweiz: snyggaste schweiziska fansen på fotbolls VM

Även de olika schweiziska supportrarna har gjort sig kända för att hålla en hög nivå. Vad det gäller schweizisk del så kanske det behövs extra mycket. För efter att ha förlorat sina första match mot Schweiz, i VM-premiären för schweizarna, så är de nu rejält pressade mot blågult. Något som gör att de kanske behöver lite extra hjälp inför den här nordeuropeiska bataljen. Kommer de schweiziska killarna och tjejerna kunna fälla avgörandet? Vi vet ju genom tiderna hur viktigt det varit med bra fans. När spelarna är trötta och är på väg att tappa matchen, så kan fansens sånger vara något som bidrar till mer och ny energi.

Schweiz brudar fans fotbolls vm Schweiz roliga fans vm Schweiziska tjejer och brudar

Schweiz roliga fotbolls fans vmSchweiz fotbolls fans vm

Ja, ni. Vet vet ju på ett ungefär vad som gäller. Det är ju nu en utslagningsmatch som det handlar om. Att det lag som vinner går vidare till en ny omgång, medan förloraren kommer att få tacka för sig. Så därför kan det ju bli en extra stängd match, än vad vi egentligen hade unnat ha och vänta oss.

Med tanke på att Sverige dessutom är ett väldigt skickligt lag försvarsmässigt, så kan det här bli igenstängt. För svensk del så gäller det ju att hålla tätt och försöka kontra. Det är den här är något som fick Sverige att ta sig så långt som till åttondelsfinal i VM 2018. Det samtidigt som vi kan ta och och gå ännu längre.

Men då ska alltså Schweiz bli laget som besegras. Det här är en trupp som har en väldigt bra generation, och de har ett lag som säkert skulle kunna fortsätta att gå långt. Den svenska truppen kanske inte får alla att skaka av rädsla, men det finns ändå gott om spelare för att skapa ett kollektiv som är oerhört svårt att stoppa.

Sverige vs Schweiz: vem har de sexigaste fansen i fotbolls VM?

Tips inför Sverige Schweiz matchen

Inför Blågults nästa match i VM så har vi skrivit en hel del inför matchen. Se TV kanal, TV tider och stream. Kolla in allt från Sverige Schweiz startelvor till H2H och laguppställningar. Nu är du redo för match! Ta även en titt på Sveriges kommande matcher i VM!

För dig som vill kolla på matchen – så kan du se matchen här =>.

För dig som ska se och spela på Sverige mot Schweiz – se odds tips och speltips för att få superodds och förhöjt odds på Sverige:

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Odds på Schweiz eller Oavgjort (1 X): 1,38
Odds på Schweiz eller Sverige (1 2): 1.36
Odds på Sverige eller Oavgjort (2 X): 1.60

Sverige Schweiz odds mål:

Odds båda lagen gör mål: JA (1,95) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,62

Se uppdaterade odds här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply