Sverige vs Schweiz: vem har de roligaste fansbilderna i fotbolls VM 2018?

Schweiz fotbolls fans vm

Roligaste fansen inför Sverige Schweiz Fotbolls VM 2018

Sverige vs Schweiz – vem har de roligaste fansen på fotbolls VM? Klura på den där i några sekunder. Imorgon eftermiddag kommer det vara dags för den efterlängtade åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz. Det blir en hård duell mellan den Sveriges VM trupp och Schweiz VM trupp. Den succéartade svenska truppen har presterat över allas förväntningarna, och även lite mer än så.

Riskfritt spel på Sverige: 1 000 kr riskfritt => + 200 kr gratisspel =>

Tips på bästa odds: Sverige vinna över Schweiz (10,00 & 10,00), till kvartsfinal (10.00) + vinna VM (100.00)

Sverige måste vinna mot Schweiz för att avancera vidare till kvartsfinal i VM 2018. Frågan är ifall Blågult kommer att klara av att vinna den här matchen? Självklart måste det svenska landslaget vinna trots att man inte är favoriterna till att vinna i dagens kamp. Sverige har trots allt spelat fint i den här turneringen och var väldigt nära att ta poäng mot Tyskland och vann stort mot Mexiko senast, då mexikanerna besegrades med klara 3-0. Se matchen live här =>

Bästa fansen inför Sverige Schweiz Fotbolls VM 2018

Det blir även en duell mellan den svenska och schweiziska klacken. De svenska och schweiziska fansen kommer att få en stor och avgörande roll i vem som till slut tar hem den här matchen och går vidare i VM 2018. De bästa fansen kan hjälpa rejält. Därav har vi samlat lite bilder på svenska och schweiziska fans. Kolla gärna in bilderna på fansen – vem har de roligaste fansen på fotbolls VM – Sverige eller Schweiz?

Sverige vs Schweiz: roligaste svenska fansen på fotbolls VM

Här kommer några av de väldigt många fansen fansen som vi sett under VM 2018 i Ryssland. Hur kommer de svenska fansen att stå sig jämfört mot de schweiziska när det gäller arenafansen? Det vill säga de supportrar som faktiskt är på plats på arenan.

För svensk del så är ju det här är något som kan bringa in lite extra tur under matchen. Det svenska landslaget har ju rent generellt varit kända för att ha väldigt bra fans. Så kanske kan svensk fotboll gynnas av att ha bra supportrar på läktarna under matchen mot Schweiz? Kanske kommer ett bra svensk stöd gör att spelarna orkar det där lite extra, och där med kan vinna åttondelsfinalen mot Schweiz?

 svenska fans fotbolls VM  svenska fans vm i fotboll   svenska kvinnliga fans fotbolls vm

Sverige Schweiz tips inför matchen

Kan Sverige klara av att vinna sin åttondelsfinal i VM mot Schweiz? Skulle det ske så kommer ju det svenska landslaget att vara klart för kvartsfinal för första gången sedan VM i USA 1994. Då vet vi ju hur det gick, när det svenska bronset bärgades hem över Atlanten.

Många var inställda på att Sverige skulle hamna två i Grupp F i VM och därför med få möta vinnaren av Grupp E, som alltså blev Brasilien som väntat. Men nej, istället vann Sverige med klara 3-0 i den sista matchen mot Mexiko gruppspelet. Något som ledde till att Blågult vann gruppen, och nu istället ställs mot Schweiz.

Super odds på Sverige till kvartsfinal - få 10 gånger pengarna på Sverige går vidare i VM!

Så stora är Sveriges chanser mot Schweiz enligt oddsen:

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Odds Marcus Berg gör mål: 2.32
Odds Ola Toivonen gör mål: 3.65

Odds Haris Seferovic gör mål: 4.10
Odds Mario Gavranovic gör mål: 4.101

Speltips Sverige Schweiz odds – bästa odds tips på mål!
Odds båda lagen gör mål: JA (2,28) NEJ (1,61)

Antal mål:
Över 2,5 mål 2,88
Under 2,5 mål 1.44

Du hittar de senaste oddsen här =>

Klicka på nästa för att se de schweiziska fansen!

Sidor: 1 2

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply