Topp 10 Supertalanger i fotboll som försvann

Lista Tio dolda supertalanger 2017

Tio unga supertalanger som försvann – talanger utanför Europas toppligor

Då den mesta fotbollen som sänds och täcks handlar om de fem största ligorna i Europa – Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och Ligue 1 – är det lätt att glömma bort att det faktiskt finns andra, väldigt bra ligor, som har massor av duktiga spelare och talanger. Bland dessa anrika klubbar och ligor, som har producerat några av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna, kan det finnas en del framtida stjärnor. Några av dessa talanger har redan blivit scoutade av toppklubbarna i de stora ligorna och det kan hända att du snart ser dem i en stormatch nära dig. Talanger finns överallt, såväl som på svensk mark – likt Alexander Isak – som i de afrikanska mästerskapen och spridda ut i världen.

Tio extremt lovande talanger som inte spelar i Europas topp fem ligor

Här skall vi nu gå igenom tio väldigt lovande talanger, som inte har fått någon speltid än i någon av Europas största fem ligor, men innan vi dyker ned i denna lista vill vi även passa på att tipsa om några av våra äldre och populära listor.

10. Aleksandr Golovin

Lista Tio dolda supertalanger 2017

Ålder: 20 år

Liga: Ryska Premier League

Klubb: CSKA Moskva

Antal spelade matcher: 60

Den mångfacetterade mittfältaren, som kan spela på varje position i anfallet, är enbart 20 år men har redan fått representera Ryssland i landslagssammanhang och har playmakern Mesut Özil som idol, vilket säger ganska mycket om hans egna spelsätt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply