LISTA: Tio stjärnor som tjänar mindre än Jesse Lingard

LISTA- Tio stjärnor som tjänar mindre än Jesse Lingard

TOPP 10: Stjärnorna som tjänar mindre än Jesse Lingard

Jesse Lingard lön? Hur mycket tjänar Jesse Lingard?  Vad tjänar Jesse Lingard? Jesse Lingard har nyligen skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United som gav honom en rejäl löneökning i United-tröjan. Totalt kan han hämta ut en lönecheck på strax över en miljon i veckan, något som gör honom till en av de bäst betalda i världen.

Faktum är att United-spelaren nu tillhör en av de bäst betalda spelarna i Premier League. Självklart slår både Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic honom, och ur ett internationellt perspektiv sopar Messi, Ronaldo och stjärnorna i den kinesiska ligan banan av den 24-årige engelsmannen.

Det är dock ingen liten lön han sitter på och faktum är att Lingards veckoinkomst slår en hel del spelare i världen. Förstås de mindre kända, men också några spelare som man skulle kunna tro hade en högre lön än Jesse. Vissa av spelarna håller till i storklubbar som Real Madrid och är stjärnor där, men trots det kan mittfältaren från Manchester casch:a ut mer.

Jesse Lingard lön 2017

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listan ”10 spelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard”. Nu ska dock inte fokus hamna på den unge talangen från Norge, utan Manchester Uniteds Jesse Lingard. Vi kommer i den här listan att presentera 10 kända fotbollsspelare som tjänar mindre än vad Lingard gör i Manchester-laget

10. Isco, 500 000 kr

LISTA: Tio stjärnor som tjänar mindre än Jesse Lingard

Real Madrids skicklige mittfältare Isco hade under de första säsongerna i Los Blancos tufft att slå sig in i startelvan. Nu går det bättre för spanjoren, men han har trots det ingen vidare hög lön – med Jesse Lingard-mått sett. United-spelaren tjänar dubbelt så mycket som Isco i veckan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply