LISTA: Startelva inför Bayern München – Atletico Madrid Champions League 2022

Champions League åttondelsfinaler lottning

Bästa startelvan inför Bayern München – Atletico Madrid

Startelva Bayern München vs Atletico Madrid Champions League 2022? Det är dags för den sista och avgörande matchen i årets upplaga av Champions League 2022. Bayern förväntas vinna stort enligt oddsen! Hos Unibet har tyskarna fått 1,62 och hos bet365 har de fått 1,61 i odds jämfört med spanjorerna som endast har fått 6,35 respektive 6,50 i odds. Se Atletico-Bayern live stream hos Viaplay!

Några av världens bästa fotbollsspelare är med och gör upp i kampen om vilka som skall få titulera sig Champions League segrare och därmed det bästa klubblaget i Europa. Det har varit en tuff kamp fram till semifinalerna och vi har fått se många bra matcher längs med vägen. Spelbolagen räknar iskallt med att Bayern tar sig hela vägen!

Mål har gjorts och kontona på skytteligatabellen har gått plus, med Cristiano Ronaldo som främste målgörare hittills i turneringen samt innehavare av rekordet som den som gjort flest mål i Champions League genom tiderna. Men det finns andra målfarliga strikers som även de är ute efter att sätta en balja eller två, vilket är vad Bayern München behöver göra för att lyckas ta sig förbi Atletico Madrid och in i den eftertraktade finalen, som kommer ta plats i Milan.

Atletico själva behöver hålla defensiven stark och ogenomtränglig och inte låta Bayern ta sig förbi. Ett snabbt mål från endera hållet skulle kunna sätta mycket i gungning. Startelvorna för Bayern München – Atlético Madrid och all statistik pekar på att det blir en otroligt intressant och intensiv match.

För stream till Bayern München – Atlético Madrid finns det väldigt bra alternativ och hur man går till väga går att läsa om här! Viaplay är det bästa alternativet ifall du vill stream matchen!

Bayern – Atleticos bäst kombinerade startelva

Vilka spelare som kan platsa i den bäst kombinerade startelvan kommer vi strax att gå igenom men innan dess vill vi tipsa om att kolla in några av våra andra listor som vi har skrivit här på Silly Season Sverige. Det finns en hel uppsjö att välja mellan, till exempel bästa anfallarna i EM 2016, 10 saker du inte visste om Riyad Mahrez och 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League. Dessa och flertalet andra kan man kolla på efter att vi har gått igenom den bäst kombinerade startelvan Bayern München – Atletico Madrid.

Målvakt – Jan Oblak

Har gjort en väldigt bra säsong och har sett till att sammanlagt hålla nollan i 31 matcher under säsongen. Den unge målvakten har kommit att bli en viktig kugge i Atleticos defensiva hjul som har lett dem till en Champions League semifinal och delad förstaplats i La Liga.

Högerback – Philipp Lahm

Bayern Münchens kapten, en väldigt viktig spelare, och ankare på högerbacksplatsen har gjort en bra säsong och är enbart en Bundesligavinst ifrån att åter en gång få leda sitt lag till en ligatitel.

Mittback – Javi Martinez

Martinez har under den gångna säsongen inte varit särskilt närvarande då skada har hindrat den store försvararen från att spela men numera är han tillfrisknad och tillbaka på planen.

Mittback – Godin

Godin är den starke klippan i Atleticos försvar som ser till att ingen kommer förbi. En skada har sett honom stå över de senaste två ligamatcherna men han beräknas vara matchfit till matchen mot Bayern.

Vänsterback – Filipe Luis

Filipe Luis är den outtröttliga kraften på kanten som ständigt trycker på och hjälper till framåt. En hetlevrad spelare som i matcher som dessa kan vara av avgörande betydelse.

Mittfältare – Saúl Ñíguez

Saúl Ñíguez var den som i första semifinalmötet gjorde den otroliga rushen helt själv genom hela Bayerns försvar för att sedan avsluta kallt och pricksäkert på Manuel Neuer. Kanske kan den unge mittfältaren upprepa sin prestation, något som skulle göra Atleticos liv lite lättare.

Mittfältare – Arturo Vidal

En av världens bästa mittfältare och en riktig kämpe. Under semifinalens första möte sprang han outtröttligt vidare, något som dessvärre inte gav någon utdelning för chilenarens del.

Mittfältare – Xabi Alonso

Alonso har spelat ganska kontinuerligt under den gångna säsongen för Bayern och som den där säkre bollfördelaren kan han komma att bli nyttig för Bayern vid tillfällen då de behöver lugna ner sig och ta ett andetag.

Mittfältare – Koke

Koke är uppvuxen i Madrid och en spelare för Atleti sedan barnsben, där kan man snacka om passion för en klubb. Kombinerat med hans excellenta passningsförmåga kan denna kombination komma att bli en avgörande faktor.

Anfallare – Robert Lewandowski

Den målfarlige Lewandowski kommer att behövas för Bayern ikväll, som desperat behöver mål för att ta sig vidare. Det återstår att se huruvida Lewandowski kan ta sig förbi Atletis starka defensiv.

Anfallare – Fernando Torres

Efter några dåliga säsonger verkar det som att den gamle Torres är tillbaka. Ruskigt farlig framför mål men jobbar även hemåt och bidrar i defensiven minst lika mycket. Har på senare tid kommit att bli en kraft att räkna med igen vilket är oerhört positivt.

Läs mer om Champions League på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365