Lista: Tolv stjärnor som kan flytta till Kinesiska Superligan

Lista Tolv stjärnor som kan flytta till Kinesiska Superligan

Tolv världsstjärnor som skulle kunna lämna Europa för Kina

Den kinesiska regeringen är envetna och de har beslutat sig för att de skall vinna ett VM i framtiden, och satsar därmed stenhårt på landets fotbollsindustri. Allt fler och fler spelare från resterande delar av världen, till stor del Europa, har tagit steget från fotbollsscenen och ut på outforskat territorium i Kina. För vissa spelare har det gått bra och de verkar trivas i sina nya miljöer och lyckas få igång sina karriärer igen med hjälp av flytten, men för andra har det inte gått lika bra. Spelare som tränare söker lyckan i den Kinesiska Superligan, men det återstår att se hur ligan kommer att utveckla sig.

Tolv välkända namn med en möjlighet att flytta till Kinesiska Superligan

En sak står klart, och det är att många spelare går dit. Här har vi listat tolv stycken spelare som är något till åren, inte önskade av sina klubbar och vars kontrakt snart går ut, vilket kan göra att de öppnar för en möjlighet att flytta till Kina, men först vill vi bara passa på att tipsa om en del andra populära listor som vi har.

12. Yaya Toure

Lista Tolv stjärnor som kan flytta till Kinesiska Superligan

Kontrakt som går ut: Juni 2017

Värde: 10,5 miljoner pund

Efter att först ha blivit utfryst från planen och utan matchminuter i Manchester City, efter ett bråk mellan tränare Pep Guardiola och Toures agent, har Toure nu under de sista matcherna lyckats få lite speltid. Detta är dock inte nog för mittfältaren vars kontrakt går ut i sommar och han måste finna andra möjligheter.

11. Wayne Rooney

Lista Tolv stjärnor som kan flytta till Kinesiska Superligan

Kontrakt som går ut: Juni 2019

Värde: 25,5 miljoner pund

Rooney är Uniteds bäste målskytt genom tiderna, men måste kanske inse att hans tid så långsamt är förbi, med spelminuterna som blir färre och färre och med spelare som Paul Pogba, Anthony Martial, Henrikh Mkhitaryan och Marcus Rashford som uppgör Uniteds anfall på ett långsiktigt plan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply