Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

7. Danny Welbeck

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Gick till: Arsenal (2014)

Transfersumma: 16 miljoner pund

Många United-fans sörjde Welbecks övergång till Arsenal på Deadline Day 2014, då anfallaren var en av få spelare numera som växt upp i staden och djupt brydde sig om klubben. Den engelske landslagsmannen var viktig under Sir Alex Ferguson, men han dumpades snabbt av Louis van Gaal.

6. Jonny Evans

Gick till: West Brom (2015)

Transfersumma: 8 miljoner pund

Då van Gaal anlände till klubben ville han bestämt spela med en trebackslinje, vilket verkade passa Evans bra, men av någon anledning var van Gaal inte övertygad och lät nordirländaren lämna efter enbart en säsong, och i West Brom har Evans varit en klippa.

5. Paul Pogba

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

foto: bildbyrån

Gick till: Juventus (2012)

Transfersumma: Gratis

United slog en hel del toppklubbar för att kunna värva Pogba från Le Havre. Detta när anfallaren enbart var 16 år gammal, och fortsatte att utveckla honom i klubben. Pogba var med och vann klubbens första FA cup på ungdomsnivå på åtta år tillsammans med spelare som Jesse Lingard och Michael Keane, men lämnade för mer a-lagsmöjligheter, vilket han lyckades finna i ett stjärnspäckat Juventus och under sina fyra år i Italien vann han det mesta och utvecklades till en superstar, som United sedan köpte tillbaka för en världsrekordsumma. Se & Spela på fotboll =>

spelare Manchester United sålde för tidigt

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365