Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Elva stjärnor Manchester United lät gå för tidigt

Elva spelare Manchester United sålde för tidigt? Manchester United är utan tvekan den mest framgångsrika klubben i Premier League, och de har haft väldigt många duktiga fotbollsspelare i sin trupp, och det är därmed svårt att vara kritisk till deras transferaffärer. Det är bara att kolla på deras nuvarande spelare de har på sin lönelista. Men även en så stor och lyckad klubb som United gör misstag när det kommer till att köpa och sälja spelare. Det har funnits ett antal tillfällen då spelare har fått lämna klubben permanent, spelare som det hade varit bättre att behålla. Se & Spela på fotboll =>

Spelare Manchester United sålde för tidigt

Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Elva spelare Manchester United sålde för tidigt? Här kommer vi att lista elva spelare som lämnade Manchester United för tidigt, men  innan vi kommer in på det vill vi passa på att tipsa om en del andra populära listor som vi har. Ta gärna en titt på de efter elva spelare Manchester United sålde för tidigt.

11. Michael Keane

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Gick till: Burnley (2015)

Transfersumma: 2 miljoner pund

Keane var högt ansedd i Uniteds ungdomsakademi och vann till och med priser, då han ansågs vara så duktig. Han fick pröva sin lycka, utlånad till diverse Championship-lag, och fick chansen i a-laget en eller två matcher, innan Louis van Gaal bestämde sig för att skicka iväg honom till Burnley, där han utvecklats till en engelsk landslagsspelare jagad av flertalet stora klubbar.

10. Angel di Maria

Gick till: PSG (2015)

Transfersumma: 45,7 miljoner pund

di Maria värvades in efter en mycket svag säsong för Uniteds del, och började säsongen bra. Därefter dalade han och fungerade inte under Louis van Gaal, och enbart ett år efter hans ankomst såldes han till PSG för en enorm förlustsumma.

9. Javier Hernandez

Lista: Elva spelare Manchester United sålde för tidigt

Gick till: Bayer Leverkusen (2014)

Transfersumma: 7,3 miljoner pund

Den mexikanske anfallaren hade sällan en startplats i Uniteds lag och efter fem år valde han att lämna för Tyskland och Bundesliga, där han har blivit Leverkusens man att räkna med på topp och 38 mål på 72 matcher hittills.

8. Patrice Evra

Gick till: Juventus (2014)

Transfersumma: Gratis

Klubben förlorade stora, naturliga ledare då Evra lämnade inom samma tidsram som Vidic och Ferdinand, men han har visat att han fortfarande har mycket kraft i sig, speciellt efter att ha vunnit den inhemska dubbeln samt hamnat i Champions League-final med Juventus under sin första säsong där han fick mycket speltid. Se & Spela på fotboll =>

spelare Manchester United sålde för tidigt

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply