• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10: Snyggaste självmålen i historien

Topp 10- Snyggaste självmålen i historien

Värsta självmålet: mest spektakulära självmålet i historien

Värsta självmålet? Vem har skjutit det värsta självmålet? Nu har vi tagit en titt på de bästa, snyggaste och snabbaste självmålen i historien eller rättare sagt några av historiens klantigaste självmål! Självmål är aldrig roligt för den som gör självmålet, men de allra flesta på läktarna gläds åt självmålen. Det är självklart inte roligt för det egna laget men ibland när en spelare gör självmål kan man inte hålla sig för skratt.

Snabbaste självmålet: här gick det lite för snabbt

Snabbaste självmålet? Vem har skjutit det snabbaste självmålet? När det snabba mål så har vi tidigare satt ihop listor om bland annat allsvenskans snabbaste mål, de hårdaste och snabbaste skotten i fotboll. Nu har turen kommit till fantastiska självmål där vi bland annat tidigare skapat listan med flest självmål i Premier League. Nu har vi har skapat en topp 10 fotboll lista med de 10 snyggaste självmålen och vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna över självmålen!

Topp 10- Snyggaste självmålen i historien

Snyggaste självmålet: synd att det var fel mål

Snyggaste självmålet? Vem har skjutit det snyggaste självmålet?

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över de 10 snyggaste / roligaste / häftigaste självmålen i historien. Några av självmålen är otroligt häftiga att se medan andra är rent av tragiska. Kolla in några av de sjukaste och snyggaste självmålen någonsin.

10. Festus Baise

Detta självmål gjordes för inte så längesen i högstaligan i Hong Kong och visades även på BBC Sport för inte alls längesedan. En riktigt snygg skorpionspark har vi inte sett sen Rene Higuaitas fantastiska räddning. Om han inte var det innan har Festus Baise nu blivit Hong Kongs mest igenkända fotbollsspelare. Förmodligen det snyggaste självmålet, men synd att det var fel mål. Är det tidernas snyggaste självmål?

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply