bet365

Topp 10: Snyggaste fotbollsskorna någonsin

Häftigaste fotbollsskorna i historien

Snyggaste fotbollsskorna? Vilka är de tio mest attraktiva fotbollsskorna som någonsin funnits? Med attraktiva menar vi coola, häftiga och snygga fotbollsskor och tar inte sikte på funktionen. De flesta som söker fotbollsskor brukar söka efter ”nyaste fotbollsskorna”, ”bästa fotbollsskorna”, ”dyraste fotbollsskorna” eller de ”lättaste fotbollsskorna

Fotbollsskorna du såg i början kan du köpa hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Världens snyggaste fotbollsskor? – Snyggaste fotbollsskorna i världen?

Vilka är världens snyggaste fotbollsskor? Har du någon gång innan du köpt fotbollsskor sökt efter vilka som är coolast, häftigast eller snyggast? Vi på Silly Season Sverige har gjort exakt detta. Vi har satt ihop en lista med de 10 snyggaste paren som någonsin gjorts för att spela fotboll med. De största märkena som Nike, Puma, Adidas och Umbro tillverkar de mest populära fotbollsskorna. Vi har dock valt att sikta in oss på de tio coolaste och häftigaste fotbollsskorna. I alla fall de vi anser är världens snyggaste fotbollsskor.

10 snyggaste skorna i fotbollshistorien

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de fulaste matchtröjorna och snyggaste matchställen samt Europas tio bästa fotbollsspelare. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de tio fotbollsskorna som är de snyggaste genom tiderna, häng med!

10. PANTOFOLA D’ORO LAZZARINI

Snyggaste fotbollsskorna

På tionde plats över de 10 häftigaste fotbollsskorna någonsin hittar vi Pantofola som är ett italienskt märke. Modellen d’or Lazzarini. Pantofola är ett märke som är känt för komfort samt att flera kloka fotbollsspelare använder sig av skorna. Med deras nya modell Lazzarini får man inte bara komfort. Man får även en väldigt snygg sko som även finns i svart och gul.

9. ADIDAS ADIPURE

Adidas AdiPURE är en av de snyggaste fotbollsskorna någonsin

På nionde plats hittar vi Adidas AdiPURE. De är mer eller mindre är en blick tillbaka till Adidas skor som de tillverkade för VM 1978. Hur som helst släpptes den första modellen 2007 och även om de inte är en exakt replica av 78-versionen är de väldigt snygga. AdiPURE är ljusare och har mer klass än snart 40-årige modellen. Modellen släpptes först i svart och vit eller vit och svart. Den har sedan dess tagits fram med flera olika färgkombinationer.

Direkt när de kom ut började de användas av spelare som Frank Lampard och Kaká.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365