LISTA: Snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018

bet365
Snabbaste spelare i VM 2018

Snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018 – vem är den snabbaste fotbollsspelaren i VM 2018?

Den här listan kommer att handla om snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018. Vem är den snabbaste fotbollsspelaren i VM 2018? Det finns ju många som kan klassas som snabbaste spelarna i fotbolls VM. Vi vet att många av spelarna har suttit fart många gånger, och något som vi säkert får se igen under VM.

Det är en fråga som ofta dyker upp när man tänker på enskilda spelare. Snabbhet och teknik är effektiva egenskaper och är något av det viktigaste som en fotbollsspelare ska vara bra på. Det är detta som gjort att nästan alla storspelare har lyckats. Till exempel så var Maradona kvick och oförutsägbar. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018 - vem är den snabbaste fotbollsspelaren i VM 2018?

Snabbaste fotbollsspelarna i VM 2018 – vem är den snabbaste spelaren i Fotbolls VM 2018?

Tar vi en titt på listan med sju spelare som har sina egna finter ser vi att nästan alla som är med är stora stjärnor som har spelat eller spelar i något storlag. När vi är inne på ämnat med finter kan vi även ta en titt på spelarna med bäst finter på FIFA för att få reda på vilka spelare man ska ha i sitt lag.

Med de bästa finterna på FIFA överlistar du din motståndare utan några större problem. Listan med 10 stjärnor vars finter blivit helt misslyckade är även intressant då man inte alltid kan lyckas med att dribbla bort sin motståndare och det hela slutar med att det ser ganska roligt ut.

Lista: Snabbaste spelarna i fotbolls VM

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlar om allt från Europas 10 största arenor till tio spelarförsäljningar som ångras och de snyggaste matchtröjorna. Dessa listor är några av de mest lästa listornaSillyseason.se som är relaterade till snabbhet.

På Silly Season Sverige finns det även andra listor. De har handlat om allt från världens mest sålda fotbollströjor och spelare som har varit världens dyraste till världens dyraste sponsoravtal och fotbollsvärldens dyraste övergångar någonsin. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste fotbollsspelarna i VM 2018 - vem är den snabbaste spelaren i Fotbolls VM 2018?

Topp 20 världens snabbaste fotbollsspelare

Ta gärna en titt på våra övriga listor efter att vi gått igenom listan med världens snabbaste fotbollsspelare. Se och spela på fotboll live =>

8. Mohamed Salah

LISTA: Snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018

Vad det gäller Liverpool-stjärnan Mohamed Salah, som åkte ut ur VM med sitt Egypten, så finns det ändå något att trösta sig med. Han är en av de klart snabbaste spelarna i hela det här världsmästerskapet.

7. Ousmane Dembélé

De snabbaste spelarna i VM 2018

Det spelar ingen roll om han han springer med eller utan boll. Barcelona-spelaren Dembele, som gick för över en miljard kronor, flyger alltid fram som vinden. Något som gör honom extra bra så klart. Se och spela på fotboll live =>

6. Jamie Vardy

Vilka är de snabbaste spelarna i VM 2018

Han har kanske inte fått den raketfart på karriären som många trodde efter att han tagit Leicester till en seger av hela Premier League. Men något den engelske anfallaren är känd för är att vara vindsnabb. Så en mot en i löpduell vinner Vardy nästan varje gång.

5. Mathew Leckie

Lista över snabbaste spelare i VM 2018

Alla vet kanske inte vem han är. Men faktum är att australiensaren, som spelar i den tyska Bundesliga-klubben Herta Berlin, är nästan snuskigt snabb. Rekordfarten för anfallaren är strax över 45 km/h. Något som går att jämföra med en moped i 30 km/h.

4. Timo Werner

De snabbaste spelarna i VM 2018

Det gick inte precis som Timo Werner hoppats på i det här världsmästerskapet. Efter att hamnat sist i Sveriges grupp så åkte Tyskland ut ur VM 2018 med huvudet före. Men det tar inte bort det faktum att Werner är en av de snabbaste. Han har som snabbast mäts upp i en hastighet av en liten bit över 35 km i timman.

3. Kylian Mbappé

Snabbaste spelare i VM 2018

Är ni beredda på några smått chockerande hastigheter? PSG-stjärnan och den blott 19-årige anfallaren Kylian Mbappe är snabb, det vet vi alla. Men hur snabb är han egentligen? Faktum är att hans fart skulle räcka för att springa ikapp en del bilar i tätbebyggda områden, då han kommit upp i 44.7 km/h.

2. Raheem Sterling

Vilka är snabbast i VM 2018

Även engelsmannen Sterling har bra fart på benen när han vill. Det snabbaste Manchester City-stjärnan har nåt upp är i 35.07 km/h. Inte så dåligt, eller hur? Kanske kan hans snabbhet komma att hjälpa Englands VM trupp 2018 att gå längre?

1. Cristiano Ronaldo

Han är den snabbaste spelaren i VM 2018

Det råder förstås inga tvivel om att Cristiano Ronaldo är en av de allra snabbaste. Faktum är att yttern är en av de allra snabbaste i hela världen, någonsin. Av alla fotbollsspelare vi sett genom tiderna så är Cristiano Ronaldo helt klart en av de klart snabbaste vi kan komma på, det finns det bevis för. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste fotbollsspelaren i VM 2018

Se fler listor på Silly Season Sverige

Snabbaste spelarna i fotbolls VM 2018? För dig som gillade vår lista med världens snabbaste fotbollsspelare så finns fler listor att ta del av. Här har du några listor som handlar om snabbhet. Det är allt ifrån snabbaste spelarna i olika ligor till spelet FIFA.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply