LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

3. Sågades av före detta Chelsea-tränaren

LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

foto: bildbyrån

Det är dock inte alla som är speciellt imponerade av den svenske försvararen. En av de är den före detta assisterande tränaren i Chelsea Ray Wilkins som i Sky Sports sändning sågade svensken:

– När jag tittar på den här värvningen… vi har unge Michael Keane som har gjort det exceptionellt bra i Burnley. Han hade kunnat köpas in för 28 miljoner pund, men så helt plötsligt tar de Lindelöf för över 30. När man tar in nån från Europa startar alltid summan på en trea. Den här killen har inte gjort någonting, absolut ingenting. Keane har gjort en fantastisk säsong i Premier League. Vi vet inte om han kan fixa det. Vi vet dock att Keane kan.

2. Sju titlar i bagaget

Trots att svensken endast är 22 år har han redan vunnit sju titlar. Sex med klubblaget och ett guld i U21-EM sommaren 2015.

  • Guld i U21-EM 2015
  • Tre ligatitlar med Benfica
  • Tre cuptitlar med Benfica

1.  Hans bror spelar i HockeyAllsvenskan

För Victor är det fotboll som gäller. Hans bror Alexander är dock mer inriktad på Hockey och spelar för Västerås i Hockeyallsvenskan. VNL har vid flertalet gånger varit på plats när hans bror spelat.

Detta var alltså listan med tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf. Ta gärna en titt på fler listor som vi på Silly Season Sverige publicerat. Det finns flera om både VNL, Manchester United och det svenska landslaget.

Fler listor på Silly Season Sverige

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply