LISTA: Tio saker du inte visste om Marco Asensio

Tio fakta du inte visste om Marco Asensio

Saker du inte visste om Marco Asensio? 10 saker du inte visste om Marco Asensio? Marco Asensio? Marco Asensio är ett namn som numera är på nästan allas läppar. Supertalangen har tagit både den spanska och internationella fotbollen med storm och har visat upp vad han går för på högsta nivå, trots att han endast är 21 år. Efter att ha blivit värvat av Real Madrid 2014 från Mallorca har han varit på lån i Mallorca och i Espanyol innan han inför den gångna säsongen presenterades som ny spelare i Real Madrid.

Om han fortsätter i samma spår tyder nästan alltid på att Marco Asensio kommer vara en av de bästa spelarna i världen om några år, men det är fortfarande fler steg som Mallorca-sonen måste ta innan han kan utmana de allra bästa. Nedan finner ni tio fakta om Marco Asensio.

10 saker du inte visste om Marco Asensio

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om: tio saker du inte visste om Marco Reus, tio saker du inte visste om Gareth Bale och tio saker du inte visste om Alexis Sánchez. Om dessa listor inte skulle falla dig i smaken kan du även klicka dig in på: världens mest värdefulla klubbar eller världens fem dyraste försvarare genom tiderna. Men först ska vi gå igenom tio saker du inte visste om Marco Asensio.

10. Dedikerar målen till sin bortgångne mamma

LISTA Tio saker du inte visste om Marco Asensio - dedikerar mål

Varje gång Marco Asensio gör mål dedikerar han det till sin mamma som gick bort 2011.

9. Marco Asensio var nära att skriva på för Barcelona

LISTA: Tio saker du inte visste om Marco Asensio

Det var inte helt klart att Marco Asensio skulle spela i Real Madrid. Endast några månader innan flytten till Real Madrid var Barcelona och knackade på dörren hos Mallorca för att värva spelaren. Barcelona var dock inte villiga att betala det som Mallorca krävde för att släppa spelaren.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply